Задава се нова версия на Gmail за Android с интересни възможности

Задава се нова версия на Gmail за Android с интересни възможности
Google продължава да подобрява приложението за достъп до Gmail за Android, според нова информация от сайта Android Police, които са успели да се сдобият с версия 4.2 на приложението, вероятно от софтуера на новия смартфон LG Nexus 4. Засега големите промени са две - вече е възможно мащабирането на писмата с жест, функция, която досега не беше налична. Освен това писмата вече могат да се архивират или изтриват с хоризонтално плъзване върху тях, като са налични и различни опции за конфигуриране на тази функция.

Възможно е и сигнализирането, че дадено писмо е измамно. Приложението, изглежда, не е само за Android 4.2, тъй като е заснето как работи с Galaxy Nexus и Android 4.1 и засега не е достъпно за изтегляне, но от сайта се опитват да получат разрешение да го пуснат за всички с Android 4.0 или по-висока версия.

http://www.androidpolice.com/2012/10/11/exclusive-upcoming-gmail-for-android-4-2-will-finally-have-pinch-to-zoom-swipeaway-deletearchive-video/

 • На бас,че ще се задавят ;) Това,че удрят по Самсунг не значи,че ще се повтори същия сценарий.
  motofen2
 • На бас че Apple ще съдят Google за това
  Toneta
 • Уфф, Не всеки, който има Android телефон има и gmail поща, но си прав(a)- да, по-удобно е да имаш. Далеч не всеки използва вграденото приложение за e-mail в Android (email.apk) - тромавичко и първобитно е това приложение - и ако нямаш някъкъв служебен e-mail, който също да синхронизираш наред с твоя собствен gmail - по-добре да не изполваш вградения клиент - гълта батерия и т.н. Маса народ, който не се намира в горе-описаната ситуация, ползва само gmail приложението и ще се зарадва мощно на тази нова функционалност ;-) А! И ако все пак искаш да си ползваш вграденото приложение и да не получаваш по две известия: влез в gmail приложението и в настройки, махни известията ;-)
  Ma'ata
 • Ами използвай само Gmail клиента, не конфигурирай и Email клиента, който се ползва за различни от Gmail акаунти.
  Nikolay Ivanov
 • текста е именно за вградения gmail клиент в android, който всъщност е самостоятелно приложение.
  chilko