Започват продажбите на серията Huawei Watch 3 в България

Започват продажбите на серията Huawei Watch 3 в България

От днес в България могат да се намерят новите умни часовници на Huawei от серията Watch 3. Устройствата са две - Watch 3 и Huawei Watch 3 Pro, и вече се предлагат от A1, Telenor, VIVACOM, Технополис, Зора и партньори на дистрибутора Polycomp.

Huawei Watch 3 Pro е наличен в два варианта – с 48 мм титаниев корпус и кафява каишка от естествена кожа и с 48 мм титаниев корпус и титаниева верижка. Двата варианта са налични на препоръчителна крайна цена съответно 899 лв и 1199 лв. Второто издание с титаниева верижка идва и с черна силиконова каишка.

Компанията е подготвила и бонус за закупилите Huawei Watch 3 Pro независимо от варианта. Ако го вземете до 25 юли от посочените партньори ще получите и безжични слушалки с активно шумопотискане Huawei FreeBuds 4i. Huawei Watch 3 е с 46 мм черен корпус от неръждаема стомана и силиконова каишка на препоръчителна цена 799 лв.

Серията Huawei Watch 3 е базирана на новата операционна система на HarmonyOS и разполага със специална дигитална коронка за по-лесно управление и достъп до постоянно нарастващ брой приложения. Часовниците са съвместими с устройства с Android 6.0+ и iOS 9+.

Освен възможност за провеждане на handsfree разговори през Bluetooth часовниците включват и eSIM, като могат да ползват номера и абонаментния план на смартфона – тази функция се поддържа от някои от български мобилни оператори. Часовниците поддържат работа със съобщения и включват функция за разпознаване на падане, при което може да инициира SOS обаждане към зададен номер.

Huawei Watch 3 Pro се отличава с титаниев корпус, верижка от титаниева сплав или естествена кожа, керамична основа на тялото за минимизиране на дразненето на ръката и още по-точно засичане на здравните параметри, както и покритие на дисплея със сапфирено стъкло.

И трите модела в серията Huawei Watch 3 имат 1.43" AMOLED дисплей с резолюция от 466 x 466 пиксела. Те са с водоустойчив до 5ATM корпус, който тежи 54 г за Watch 3 и 63 г за Watch 3 Pro, а освен това поддържат безжично зареждане.

Животът на батерията варира според ползвания режим – Ultra-Long Battery Life Mode или Smart mode. В първия батерията на Huawei Watch 3 Pro издържа до 3 седмици с едно зареждане, а на Watch 3 – до 2 седмици. В Smart mode животът й е до 5 дни за Watch 3 Pro и до 3 дни за Huawei Watch 3.

Времето за работа в Ultra-Long Battery Life Mode е отчетено при непрекъснато следене на пулса и качеството на съня през нощта, 30 минути Bluetooth обаждания на седмица, 90 минути спортуване с активиран GPS на седмица, активирани известия и 200 включвания на екрана на ден. В Smart Мode се ползват повече от функциите на часовниците включително и еSIM.

Моделите от серията Watch 3 предлагат богати възможности за следене на здравни и спортни параметри. Поддържат се над 100 спортни режима, като 6 от тях се разпознават автоматично, а към усъвършенстваното измерване на пулса, кислородната наситеност на кръвта, нивото на стрес и качеството на съня са добавени таймер за миене на ръце и измерване на температурата на кожата.

Повече информация за серията и техническите характеристики има в сайта на Huawei.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция