Анкета

Какво правите със старите си телефони?

Продавам ги
36.49%
131 гласа
Подарявам ги
15.88%
57 гласа
Рециклирам ги
1.67%
6 гласа
Запазвам ги
43.18%
155 гласа
Друго
2.79%
10 гласа

ПРЕДИШНИ АНКЕТИ

1
2 3 4 5
...
41