Анкета

Какво правите със старите си телефони?

Продавам ги
34.65%
114 гласа
Запазвам ги
44.98%
148 гласа
Рециклирам ги
2.13%
7 гласа
Подарявам ги
17.02%
56 гласа
Друго
1.22%
4 гласа

ПРЕДИШНИ АНКЕТИ

1
2 3 4 5
...
41