Nokia 2680 slide

  • Дисплей 128x800px
  • Камера 0.3MP
  • Батерия 860mAh Li-Ion

ПЪЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ НА Nokia 2680 slide

Представяне Марка Nokia
Представен 02 април 2008 г.
Технически характеристики Мрежа GSM 900/1800
Батерия Li-Ion
Капацитет на батерията 860mAh
Време на готовност 400ч
Работа с 2 сим карти Не
Тип SIM Mini SIM (2FF)
Корпус Широчина 47.1мм
Дебелина 14.8мм
Височина 99мм
Тегло 97гр
Камера Основна камера 0.3MP
Дисплей Широчина 128px
Височина 160px
Тип TFT
Цветове 64K
Сензорен Не
Мултитъч Не
Втори дисплей Не
Софтуер Java Да
Гласови функции Набиране Не
Команди Не
Бележки Да
Handsfree Да
Комуникация Радиоприемник Да
GPS Не
Wi-Fi -
Bluetooth Да
EDGE Да
GPRS Да
Инфрачервен порт Не
Съобщения SMS Да
MMS Да
Email Да
Други Календар Да
Органайзер Да
Часовник Да
Цени в обяви от 50.00 лв.
  • Тоя телефон е всичко друго, ама не и хубав. Особено пък в отровно синия си вариант - откъде го взеха тоя ОТВРАТИТЕЛЕН цвят, не ми е ясно. Телефонът е меко казано грозен, сглобката му е повече от паянтова - имам чувството, че при малко по-силно слайдване може да го счупиш спокойно. Прилича на детска играчка - и то не от най-успешните. Батерията му си е слабичка, особено ако говориш повечко. Ако искам евтин слайд ще си взема E250 на Самсунг - за малко по-малко пари ще имам доста по-добре изглеждащ телефон, в по-аткративни цветове, които поне ще има и слот за карта памет. А и доказано успешен.
    Blisss
  • Някой може ли да ми каже защо клавиатурата на този GSM не свети?Има ли някакъв начин да се пусне?Благодаря предварително!:)
    Pirgos
  • В арената грешат, защото паметта е ок. 11МБ. Това е жалко, защото ако беше 32МБ при компресия в .m4a можеше теоретично да се събере около четирдесет минути до час музика, без да се усети реално загубата на качество сравнено с .mp3 .. Иначе е на живо е доста симпатичен (сивият), сглобката е на ниво (проста и стабилна), слайд-механизмът не е отличен, но е добър. Качеството на радиото е добро, но през мойте си слушалки с преходника, иначе пълна скръб с дефолтските като всеки модел на компанията. Има и фабрично вградена Опера, но макар да е добър браузър, качеството и големината на дисплея не са подходящи за браузване.. Въпреки, че дисплеят е зърнист (не е много оферта, но за класа си е направо супер) информацията се чете превъзходно и на пряка светлина, което е несъмнен плюс.. Оказва се, че батерията е сериозно предимство на модела, при средно използване на всички функции няма проблем да издържи ок. пет дена (като 2600), което е отлично. Доста добър бюджетен слайдер..
    asenna5
  • Вече се продава- 250лв. Този слайдер е всъщност Нокия 2630 но в различна форма. Когато преди 4 месеца си купих 2630 бях невероятно доволен- тънък, лек и удобен телефон. После дойде голямото разочарование! Без да съм изпускал, мокрил или удрял апарата започна да прави номера. Отсреща ме чуваха зле или накрая въобще. Аз самия също напрягах слуха си за да чувам (налагаше се да повтарям думите си като папагал) . Към всичко това прибавете слаба батерия и бавен софт. Продадох го за без пари. Пропуснах да кажа че телефона беше брандиран към МувиСтар (испански GSM оператор) - което донякъде може да обясни проблемите които имах. Но от форумите които посещавах и от други ползватели разбрах че модела Не е успешен! Връщам се на 2680 слайд- той е с по-добра батерия а за останалото ще видим.
    Glenfiddich
  • Да, батка! А правописа ти е направо страхотен! Какви хора има!? Не могат да пишат!!!
    Geonov
  • otvratitelen telefon....nqmam dumi prosto i otkam dizain zle i otkam funkzii sa6to zle..
    scarybear
  • Този модел не е за подценяване. В Арената е посочен с 32 МВ памет. А и на живо ще е много по хубав отколкото на снимка (какъвто беше случая с 2630)
    Glenfiddich
  • цената е решаваща
    chilko
  • А при наличието на толкова телефони от марката Samsung тоя не ги виждам как ще се наложи на пазара.... голяма смешка казах. :))))))))))))
    osama11
  • да много прилича, по добре да си взема 1100 много повече ме радва!!!
    preview
  • Ама като го вържат с некой оператор на цена 100лв примерно?! Селянина ще си го купува щото е "слайдер" а има и КАМЕРА.....!! както беше при синемса за 29кинта промоцията на М-свят с вивател....сещате ли се?! Утепаха рибата :) Лично аз не го харесвам....мяза на 2760 (софтуерно и функционално) Поредна издънка...
    hero_7
  • Да си го кажем направо - на SL75 мяза и то бая..
    asenna5