25 милиарда изтегляния от Google Play, намалени цени на приложения по случая

25 милиарда изтегляния от Google Play, намалени цени на приложения по случая
Google се похвали, че от магазина за приложения за Android, който вече предлага 675 000 заглавия, са били реализирани 25 милиарда изтегляния. Като начин да отбележи това постижение, Google обяви, че през следващите 5 дни ще стартира специална кампания, в която приложения и игри на компании като Gameloft, Electronic Arts, Rovio, runtastic, Full Fat и други ще могат да бъдат купени само за по 25 цента. В допълнение, компанията ще предложи колекции на специални цени от 25 задължителни филма, 25 забранени книги, 25 музикални албума, които са променили света, и 25 от най-продаваните списания.

Тук е мястото да припомним, че в България е активна само първата част от промоцията - тази с намалените приложения. Повече информация за намалените заглавия през първия ден ще има по-късно днес в Google Play.

http://officialandroid.blogspot.com/2012/09/google-play-hits-25-billion-downloads.html

Ново
Вече може да разгледате и първата порция от промоционални приложения:

https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_celebrate_25_billion

 • Ясно мерси :)
  AntonV70
 • Аз ще отговоря вместо него, не само той е пазарувал от там все пак lol (whistle) Влизаш си с google акаунта във Google Checkout, вкарваш си картата там и пазаруваш. Ако вземеш нави програмата от google play, тя се привързва към акаунта от който е купена и винаги ще е вързана към него.
  fintaraBG
 • Има принципен въпрос към теб :) Как се поръчва от там с номер на кредитна карта или има начин да ти се впише в сметката към мобилния оператор? И ако с платя за навигационна програма примерно 100 лв ще ми пратят код, мога ли да я ползвам примерно на мобилен телефон и на таблет с този 1 код или трябва за всяко устройство да закупувам отделно лиценза?
  AntonV70
 • Много бързо стигнаха 25 милиарда.
  fintaraBG
 • Страшна промоция, въпреки че повечето неща като топ игри и тн. съм си ги купил вече, със сигурност ще се възползвам от поне 2-3 предложения!
  Svetk0