3G услугите на "М-Тел" вече и за клиентите с Prima

От днес клиентите на "М-Тел" с предплатени карти Prima могат да провеждат видеоразговори, да се абонират за услугите на Vodafone live! и да използват по-бърз мобилен Интернет чрез UMTS/HSDPA мрежата на оператора. Видеоразговорите са без месечна абонаментна такса, а една минута от тях в мрежата на "М-Тел" се таксува по 0,69 лв. За да могат да ползват услугата, потребителите трябва да разполагат с 3G мобилни апарати, да имат активирана услугата "Видеоразговор", да се намират в зона на 3G покритие и да изберат от менюто на своите апарати да работят в GSM/3G режим. Активирането на услугата "Видеоразговор" може да стане чрез обаждане на *88 или в магазините на "М-Тел".
Междувременно операторът пусна на пазара и първите устройства, които поддържат високоскоростната му HSDPA мрежа. "М-Тел" предлага новата Vodafone Mobile Connect карта на цена 439 лв. В зависимост от потреблението се предлагат пакети за пренос на данни с включено потребление от 250, 500 или 1000 MВ месечно. За ползване на мобилен Интернет в мрежа от няколко едновременно свързани компютъра се предлага комплектът "Мобилен екип", включващ Vodafone Mobile Connect карта с рутер на цена 749 лв., към него са включени 250 MВ трафик за един месец.

 • Някой знае ли кога мтел ще пуснат 3G в Русе,Плевен,Стара Загора...
  brani_82
 • Защото МТел изтикаха най-неплатежоспособните си клиенти в мрежата "Прима" и им създаде комплекси за малоценност,които се избиват със покупка на скъпи телефони :) Това няма връзка към конкретния случай някой да не се обиди ..
  Nistel
 • Голям праз! Що му е толкова скъп телефона, като е на Прима? :-) Тая мизерия я има само тука!!!
  Kevin_ss
 • Ами и в Стара Загора мтел нямат globul имат .Само се чудя защо преди се изхвърляха толкова с този лиценз
  Vinety