400 000 броя от Nintendo 3DS са продадени за седмица в САЩ

400 000 броя от Nintendo 3DS са продадени за седмица в САЩ
Пазарните анализатори, които прогнозираха, че продажбите на Nintendo 3DS няма да надминат тези на Nintendo DS може и да не се окажат прави. Само през първата седмица след като конзолата излезе на пазара в САЩ японската компания отчита 400 000 продадени броя. За сравнение, общите продажби на Nintendo DS за целия месец март са 460 000 броя. Компанията тепърва е подготвила изненади за потребителите - скоро трябва да стартира магазина за приложения и игри, а след това и услугата осигуряваща 3D трейлъри на филми. В средата на юни идва и дългоочакваната от феновете игра The Legend of Zelda: Ocarina of Time, а по-късно американците ще получат достъп и до видеото, разпространявано от Netflix.

Засилена конкуренция при смартфоните с цена до 300 лв. през 2021

Засилена конкуренция при смартфоните с цена до 300 лв. през 2021

 • Цената е само част от големите продажби:) Нашата страна не е критерий за цените:)
  Боби13
 • Wii е с много по-ниска цена от конкуренцията и до голяма степен за това е по-продавана. В България незнайно за мен Wii е на цената на ХВОХ360
  Nistel
 • И смятате ,че 400000 за седмица е малко? Нинтендо винаги си имат пазар за техните устройства,без да разчитат на мощен хардуер :) Примерно XBox и PS3 въведоха при джойстиците това,което го има при Wii от 5 години:) Разбира се го развиха,но иновацията остана при Нинтендо и за 5 години са продали повече конзоли от конкурентите си:) Едва сега започнаха да бъдат задминавани:)
  Боби13
 • .. и основното им предимствно е ниската цена. Само, че тук се объркаха с тази висока цена. Не виждам голямо бъдеще в 3DS
  Nistel
 • Вземи си един iPod Touch и не се занимавай с тази играчка за деца до 6г. ;) Nintendo са като Nokia. Името продава! Пък устройствата са им едни такива - стари-стари, та няма накъде повече от това. Требе специално да си поръчат частите, че никой в индустрията вече не прави подобни антики.
  A4i