6 смартфона с издръжливи батерии за всеки джоб

6 смартфона с издръжливи батерии за всеки джоб

Животът на батерията е сред най-важните фактори при избор на нов телефон. Процесорите, дисплеите и камерите са важни, но никой не иска да носи постоянно зарядно или външна батерия. За да ви улесним в избора в сезона на предпразнично пазаруване, сме подбрали някои от смартфоните с най-издръжливите батерии на пазара.

Започваме от най-бюджетните решения и в началото е популярният Xiaomi Redmi 8. С капацитет на батерията от 5000 mAh и чипсет от среден клас Snapdragon 439, това устройство обещава изключително дълго използване с едно зареждане.

Малко по-нагоре в ценовата класация е Huawei P Smart Z с 4000 mAh батерия. Моделът има доста ефектна изскачаща предна камера и на практика е почти безрамков. Устройството се предлага в ефектни цветове и включва 64GB вградена памет – определено това е добра покупка в този ценови клас.

Следващото предложение Samsung Galaxy A70 предоставя тройна камера, голям 6.7" AMOLED дисплей, 128GB вградена памет и батерия с капацитет от 4500 mAh. Моделът поддържа бързо зареждане при 25W и предлага камери с 32МР сензори и вграден в дисплея сензор за пръстови отпечатъци.

 

 

В малко по-висок ценови клас попада един от най-популярните телефони в момента и вторият модел със 108-мегапикселов сензор. Xiaomi Mi Note 10 изглежда обещаващо със своята 5260 mAh батерия, която поддържа технология за бързо зареждане при 30W.

 

 

 

Стигаме и до модел, който би задоволил и най-капризния мобилен фен. Huawei P30 Pro предлага батерия с капацитет от 4200 mAh, отлична камера с 5х оптично приближение, мощен чипсет и безброй софтуерни екстри. Моделът поддържа бързо жично зареждане при 40W и безжично при 15W, а освен това може да зарежда безжично и други устройства.

 

 

 

И на върха на класацията, но с малко по-скромен капацитет на батерията и двойна цена, е iPhone 11 Pro Max. Според скорошни тестове, този смартфон се представи най-добре откъм живот на батерията спрямо основните си конкуренти, а освен това за първи път в историята на iPhone идва с бързо зарядно (18W).

 • Как пък точно тая извадка ги кръстихте, че са "за всеки джоб" ?!?!?!?!?!
  От всички само Xiaomi Redmi 8 отговаря на това определение.

  И аз така го разбрах всъщност. Заглавието можеше и по добре да се формулира.
  Say10
 • Айфона е топа.
  Victormihov
 • Има се предвид, че се покрива цялата палитра от джобове : от най-малките до най-обемните 😉
  Боби13
 • Как пък точно тая извадка ги кръстихте, че са "за всеки джоб" ?!?!?!?!?! От всички само Xiaomi Redmi 8 отговаря на това определение.
  stdask