Absinthe 2.0 отключва почти всички устройства с iOS 5.1.1

Absinthe 2.0 отключва почти всички устройства с iOS 5.1.1
Ако имате устройство на Apple с iOS 5.1.1, вече можете да отключите файловата му система (jailbreak) с помощта на приложението Absinthe 2.0, дело на програмистите от Chronic-Dev Team и iPhone Dev Teams (Jailbreak Dream Team). Засега единственото устройство с тази версия на iOS, която не може да се отключи, е най-новият вариант на таблета iPad 2, който се доставя с процесор A5, произведен по 32nm технология, но очевидно се работи за премахването на това последно ограничение. Приложението дебютира в петък и през уикенда е било използвано за отключването на 973 086 устройства с iOS, като 211 401 от тях са били от последното поколение на iPad. Aко имате устройство от второто поколение на AppleTV ще може да го отключите с новата версия на Seas0npass.

Версия на Absinthe 2.0 за MacOSX (10.5, 10.6, 10.7), Windows (XP/Vista/Win7) и Linux (x86/x86_64) можете да изтеглите от тук:
http://greenpois0n.com/?p=324

 • При цялото ми уважение към Воз той от доста години е само потребител а десетилетия го делят от работата му за тази компания. Остава си икона, но мненията му определено не са някаква ултимативна истина. Просто един power user на смартфони както много от хората тук. Има много по-ценни мнения на хора от тази сфера. Специално заради Зефира джейлнах за известно време, но не работи достатъчно надеждно за да го ползвам в ежедневието си. Програмите си ги купувам и нямам нужда от Appsync. Проблема на повечето потребители е по-скоро психологически а не финансов. Особено на българския потребител.
  Nistel
 • Воз наскоро сподели в едно интервю, че иска иОС да е повече като Андроид - по - отворен и функционален. Дано 6 ви донесе именно това.(yes)
  E34v8
 • А какво казвам с горния си пост, mr. Smartass?
  keyone
 • Що не си кажеш направо, че ползваш кракнати програми (woo) :D
  emosc [Vivacom]
 • AppSync & Zephyr- двете причини да джейбрейквам.
  keyone
 • Аз вече го изпробвах на моя iPhone 4S и резултата е отличен! За по- малко от 10 минути всичко беше готово и сега вече 3-ти ден телефона си работи перфектно с джейлбрейк!
  iWolff
 • Вече джейла не е някаква необходимост каквато беше преди. С очаквания това лято iOS6 вероятно ще стане напълно излишен. От доста време вече на всичките си iOS устройства не правя джейл и нищо не ми липсва .. ъпдейтвам всичко часове след като го пуснат от Apple.
  Nistel