Европейското по футбол и Олимпиадата в HD безплатно от "М-Тел"

Европейското по футбол и Олимпиадата в HD безплатно от
Всеки нов клиент на пакетно предложение на "М-Тел", включващо цифрова телевизия с достъп до интернет, ще гледа два месеца безплатно HD пакет от спортни телевизионни канали. Той е активен специално за предстоящото Европейско първенство по футбол и за Летните Олимпийски игри в Лондон. До 30 юни HD пакетът ще се предлага безплатно за първите два месеца от договора на всички съществуващи и нови абонати на цифрова телевизия, а след изтичане на промоционалния период цената му ще бъде 5,90 лева на месец. Услугата е с безсрочен договор и може да се активира и деактивира по желание на клиента по всяко време.

В спортния HD пакет са включени осем спортни телевизионни канала, както и специален канал, който ще излъчва Евро 2012 и Олимпиадата в HD. Клиентите могат да записват най-интересните предавания, за да ги гледат в удобно време. Всички могат да се възползват от възможността да гледат HD канали, без да се налага подмяна или доплащане за оборудване. До края на юни абонатите могат да купят 19" LCD телевизор Samsung за 1 лев на месец. Предложението е валидно за всички нови потребители, които се абонират за пакета цифрова телевизия и 100 Mbps интернет. За тези, които предпочитат телевизори с по-голям екран, операторът предлага 32" телевизор Samsung на лизинг с цени от 10,90 до 20,90 лева на месец, в зависимост от избрания пакет за интернет и телевизия.

http://www.mtel.bg/tsifrova-televizia-ot-mtel-hd-sport

 • На мен ми харесва този пакет и мисля да си го пусна като ходя да си плащам мегалана, за 6лв. смятам, че си струва. Дано и на HD-то има time shift, за да си гледам нещата, които ме интересуват от целия ден.
  board
 • Понеже виждам, че офертата много те е впечатлила, което означава, че се интересуваш от футбол, я ми кажи кои са последните 3 Европейски шампиони? И от какъв зор говориш от името на всички? Аз футбол не гледам...
  Troll_
 • Тази оферта на Мтел наистина отговаря на желанията на хората в навечерието на европейското ипо футбол и олимпиадата.
  Mary13
 • К1, но HD Канал 1 ще е допълнителен канал.
  Paffkata™
 • По кои канали ще дават ЕП?
  Troll_
 • blzioo, също има HD пакет с безплатни канали за 3 месеца - пакет Супер спорт http://blizoo.bg/index.html
  Paffkata™
 • [Quote][i]Всеки [u]нов клиент[/u] на [B]пакетно предложение[/B] на "М-Тел", включващо цифрова телевизия с достъп до интернет[/i][/Quote]А по-хубаво е да можеш да ги зарадваш [B]без условия[/B]: http://vivacom.bg/tv/bg/News/NewsDetails/24
  Sage