ABV.bg с увеличен обем на пощенските кутии

От края на юли 2004 г. всеки потребител на e-mail в ABV.bg ще разполага с 25 MB в пощата си и допълнителни 10 MB в "Чекмеджето", където се съхраняват личните файлове. Максималният размер на всяко входящо съобщение ще е 10 MB, а на прикачените файлове - до 8 MB.
Допълнително дисково пространство ще бъде предоставено и на всички юзъри, активирали пакет допълнителни услуги ABV+, както и на предплатилите допълнителен обем на пощенската си кутия за определен период от време. Увеличението на тази квота е до края на съответния срок.
Поща ABV.bg разработва специална система за защита от SPAM, която до голяма степен ще бъде обучавана от самите потребители. Нововъведението ще дава възможност писмата, разпознати като SPAM, да бъдат автоматично премествани в специална папка или незабавно изтривани. В момента услугата се тества от произволно избрани доброволци преди официалното й пускане през есента.
В края на тази година комуникационният портал ABV.bg навършва пет години от създаването си. Скоро очаква и своя милионен потребител. Според авторитетното изследване TGI той е най-посещаваният сайт в българското Интернет пространство. Избран е за "Комуникационен сайт No 1" и за "Най-добър сайт за on-line услуги" за 2000 г. в конкурса БГ Сайт (www.bgsite.org).