Адаптерът за бързо зареждане на Galaxy Note10+ може да струва колкото бюджетен смартфон

Адаптерът за бързо зареждане на Galaxy Note10+ може да струва колкото бюджетен смартфон

Преди около месец се появи информация, че Samsung подготвя нов адаптер за бързо зареждане при мощност до 45W, който е с модел EP-TA845 и е предназначен за моделите от серия Galaxy Note10. Сега благодарение на GalaxyClub научаваме, че само Galaxy Note10+ ще поддържа технология за бързо зареждане при такава мощност, но адаптерът няма да идва в комплект с него. Той ще се продава отделно, а цената му от 50 евро няма да е сред най-достъпните.

Информацията идва от появата на зарядното в сайтовете на някои търговски вериги в Европа. От тях научаваме още, че то ще се предлага в черен и бял цвят, а съответните модели на двата варианта са EP-TA845XBEGWW и EP-TA845XWEGWW. Доста вероятно е както Galaxy Note10, така и Galaxy Note10+ да идват в комплект със зарядно с мощност до 25W (EP-TA800). Този адаптер вече се доставя заедно с Galaxy S10 5G, Galaxy A80 и Galaxy A70.

Източник: GalaxyClub

 • Някой със spreadrun процесор и 512 рам.
  tzincbg
 • Странно заглавие, кой е този смартфон за 95лв?

  Определенл не са малко парите за зарядно. И все пак е на половина от бързото зарядно на Епъл.
  board
 • Ей го до мен един 60 ватов ПауърПорт Атом 3 на Анкер с Куик чардж, който е на половина. Просто трябва да си чисто луд да купиш нещо подобно брандирано.
  NSWDG
 • Baseus, Aukey, Pzoz, Ugreen ще имат достъпни версии.
  tzincbg