Анализатор отчита по-голям от очакваното интерес към някои от новите продукти на Apple

Анализатор отчита по-голям от очакваното интерес към някои от новите продукти на Apple

Анализаторът Минг-Чи Куо споделя интересни данни за продажбите на продуктите на Apple, както и очакванията си за представянето им в близкото бъдеще. По негова информация търсенето на iPhone 12 Pro и 12 Pro Max е по-високо от очакваното, но при iPhone 12 и 12 mini са отбелязани по-ограничени резултати.

Като цяло продажбите на цялата серия са силни, като се очаква това да продължи и през празничния сезон в края на годината и в началото на 2021. Търсенето на новия iPad Air също е по-високо от очакваното, а тенденцията при таблетите ще продължи и през идната година.

Това ще е възможно и заради очакваното въвеждане на модел с miniLED екран и такива с 5G свързаност. Има вероятност през второто полугодие на 2021 да видим и по-евтин таблет от компанията.

Добри резултати отбелязват и часовниците Apple Watch Series 6 и Watch SE, а това се отдава на иновативните възможности за проследяване на някои здравословни параметри. По-високо от очакваното е и търсенето на новите MacBook модели с чипсета M1.

Не толкова добри обаче са резултатите при слушалките AirPods, които се очаква или да не отбележат ръст или дори да спаднат с между 5% и 10% през първото полугодие на 2021. Третата версия на слушалките AirPods най-вероятно ще се появи към края на второто тримесечие на идната годината.

Източник: MyFixGuide

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция

  • Тази година хардуерната разликата между iPhone 12 и 12 Pro е сравнително малка, интересно ми е защо втория е осезаемо по-популярен, въпреки по-високата си цена?
    board
  • AirPods бяха на около 40% на black friday и в американския и в немския Amazon, така че ще наваксат с продажбите.
    tweeg