Анализатори смятат, че Apple подготвя генерален редизайн на iPad

Анализатори смятат, че Apple подготвя генерален редизайн на iPad
Според прогнози на анализаторите от Piper Jaffray, Apple ще представят между март и април iPad с напълно нов дизайн. Става дума за големия таблет на Apple, но от агенцията не изключват възможност за ъпдейт и на iPad mini, въпреки че той беше представен сравнително скоро и вероятността по него да има промени тази пролет е малка. Според анализаторите Apple има премиера всяка пролет, а от анализа на премиерите в миналото, изглежда, че тези през пролетта винаги са свързани с iPad.

Анализът на агенцията показва и че времето между премиерите на продукти на Apple е средно 123 дни, което е около четири месеца, а най-дългото време между две такива събития е било 216 дни - между премиерата на iPad 2 през март 2011 и премиерата на iPhone 4S през октомври 2011.

 • То всичко има, стига всичко вкъщи да ти е на епъл. Но за мултифункционалните юзери таблетът е хубаво да има едно усб. Знам го хъба, ако го нямаше въобще нямаше да се замислям за айпад. Има и китайски варианти по 5-6 евро, но не знам доколко работят. :)
  makeno
 • За видео стрийм - има си услуга, наречена AirPlay. За прехвърляне на файлове съществува друга много добра услуга - наречена Dropbox, благодарение на която отдавна спрях да използвам флашките като цяло. То ако ви пита човек е добре таблета да има и флопи... ей така за всеки случай. Все пак ни се налага още при писане на митническа декларация. :X:D:X
  angelovarna
 • Портовете могат да се умножат с хъб. Например към един DisplayPort , какъвто принципно е порта на iPhone/iPad , може да се вържат с хъб три екрана, няколко USB-та и т.н. Просто apple трябва да направят спецификациите на порта достъпни за китайските производители на аксесоари.
  A4i
 • За тебе да. Но за мен не. Да кажем с една проста усб поддръжка на таблета бих си спестил включването на лаптопа за много неща. А и излиза доста по-евтино, все пак таблетите с 128гб на епъл не са от най-евтините. :)
  makeno
 • Аз не мога да разбера какво толкова важно намират хората в многото портове?! Сериозно! Не е ли посоката - да се върви към максимално безжична връзка?! След като започнаха да слагат 128гб., това означава, че ще се върви нагоре. Аз лично, не искам никакви дупки по устройството. Безжично зареждане, много памет и блутут слушалки. Това, че другите имат не е никакъв приоритет, просто разлика.
  aPhone
 • Нямат избор, налага се променят нещо, не може само да повишават резолюцията и процесорната сила. Андроид таблетите са доста добри и стават все по-евтини, а windows 8 таблетите предлагат всички възможни портове и не са по-бавни от айпадите. Да не говорим, че и имат доста повече свобода от тях.
  makeno
 • Не знам как очакваш от такава консервативна компания като Apple, която не промени дизайна на Launcher-а на iOS повече от 5г. (и вероятно никога няма да го промени особено много) да добави портове към устройствата си. Това е като историята с Apple II Стив Джобс искал опростен и минималистичен дизайн, в който е вграден само порт за захранване, но Стив Возняк настоявал много сериозно, устройството да има много композитни портове (Возняк спечелил спора) и от тогава досега това е единственото устройство на Apple с много и най-раднообразни портове.
  GSMaster