Анализатори смятат, че Google Maps за iOS може да не изкара дълго в App Store

Анализатори смятат, че Google Maps за iOS може да не изкара дълго в App Store
Появата на Google Maps за iOS предизвика доста радостни възгласи сред потребителите и приложението набързо се оказа на върха на класацията на най-популярните приложения в App Store. Според анализатори от Technology Business Review обаче приложението може да не просъществува дълго време в магазина за приложения на iOS.

Според агенцията никога не е късно Apple да решат, че имат по-добра алтернатива и да преустановят разпространението на Google Maps. Макар че Apple не се опитват да налагат на потребителите собствените си карти, няма съмнение, че в момент, в който те бъдат съществено подобрени, компанията без колебание ще защити първо собствения си интерес.

http://www.computerworld.com/s/article/9234730/Google_Maps_return_to_iOS_may_not_be_permanent_says_analyst

 • като цяло Google спаси задника на Apple .Защото Apple бяха много готини и пуснаха едно недовършено приложение.
  mchalakov
 • edit: мисля че прекалих, но колегата ме изнерви, съжалявам.
  Ванката
 • Виж моля те, в интернетя, какво значи weasel words. Защото и двата ти поста на тема кой телефон се продава по-добре, С3 или 5, са само това: weasel words...
  samoznai
 • Аз ползвам Епъл Мапс и нямам никакъв, абсолютно никакъв проблем. Ползвам и търн-бай-търн навигацията - абсолютно никаква драма. Свалих си и Гугъл Мапс - сърпрайз: няма навигация, поне не и в България. А преди имаше и ми се е случвало да я ползвам, макар че беше дървена до немай къде. Така че изобщо не ми обяснявайте кое как е... Обзалагам се, че половината народ, които мрънкят колко зле са картите на Епъл дори нямат айфон. Иначе, има някои много забавни шаржове по темата, безспорно...
  samoznai
 • За добрите приложения винаги има място в Appstore, независимо кой ги е създал. Защо ли и това нервира някои ябълкомразци?
  Eugene
 • Един от факторите Apple да станат толкова популярни с iOS и iPhone като цяло е точно Google и тяхните продукти - Maps, GMail и YouTube...
  Seishin
 • :D
  buttman
 • По цифрите, които има в нета, изглежда че 5 се продава по-добре от 4S. В интерес на истината и аз забелязвам, че доста хора минаха на Android, но и се образуват големи групички от хора, които твърдо не го харесват. Не знам от къде идва тази агресия в изказванията ти, явно имаш някакъв проблем :)
  strk
 • Никакъв шанс да го изтрият. Нали все пак трябва да се поддържа имидж. А няма скоро да се оправи приложението Аpple Maps, макар че доста хора, включително аз, нямат никакви проблеми с картите. И все пка е недопустимо на места да има грешна или липсваща информация. Наистина е трбвало да чакат, а те пускат бета версии. Поне работя упорито да попраят проблемите.
  vixfix
 • А ще надмине ли тези на 4S? И моето момче данни в нета могат да се манипулират, масово хората се насочват вече към Андроид, от това, което виждам с очите си е, че съотношението на Галактики спрямо айфон 5 е в полза на Галактиката! Не ми трябват скапаните ви анализатори с изсмукани данни от пръстите, приеми го айфон 5 е един ГОЛЯМ провал!!! Ползвай си скапания айшит със здраве.(yes)(beer)
  Ванката
 • А не е ли най-продаваният смартфон, ти какви данни имаш? Аз чета за над 5 милиона айфони продадени за първите 3 дни и за 30 милиона продадени Galaxy S3 (към началото на Ноември). По всяка вероятност айфона ще надмине S3 по продажби.
  strk
 • Ако са същите анализатори, които твърдяха, че айфон 5, ще бъде най-продавания смартфон на пазара или пък същите тия, къде твърдяха, че акциите им ще се вдигнат още повече да ми анализират о**я р****а...:D
  Ванката
 • - Нима, не го доказват постоянно по най-различни начини :D
  Cawo