Android TV ще получи Android 10 преди края на годината

Android TV ще получи Android 10 преди края на годината

Android 10 вече е достъпна за смартфоните от серия Pixel, като тепърва очакваме останалите производители да обновят актуалните си смартфони до новата версия на операционната система. Сега благодарение на информация от конференцията IBC 2019 научаваме и малко подробности около очакваното обновление и на Android TV до Android 10, което се очаква да стане към края на годината.

Заедно с обновлението Google ще представи и нов хардуер, предназначен за разработчици. Става дума за модел с името „ADT-3“, който няма да е достъпен за крайни потребители. Очакват се и други нови устройства, които ще се появят през първото полугодие на 2020, без да се уточнява какви ще са те. Компанията въвежда нова политика по отношение на обновленията, като от производителите ще се изисква да предоставят на потребителите две основни обновления на платформата, вместо три, както е сега.

Източник: 9To5Google

Оферти на деня

  • И какво от това - всички приложения си работят - ако някое спре, може да си качиш друго през sideload метода. При другите умни платформи, без ъпдейти ютюба заминава по някое време и няма ъпдейт, няма алтернатива, няма нищо...
    tzincbg
  • -
    npet