AnTuTu определи Galaxy S6 и S6 edge като най-мощните смартфони

AnTuTu определи Galaxy S6 и S6 edge като най-мощните смартфони

Не е тайна, че Samsung Galaxy S6 и S6 edge са сред най-мощните смартфони на пазара в момента, което до голяма степен се дължи на използваната комбинация от бърза памет и чипсет Exynos собствена разработка, който ползва 14-нанометрова производствена технология. Лидерството на смартфоните на корейската компания по отношение производителността се потвърждава и от екипа зад популярното приложение за сравнителни тестове AnTuTu, който публикува класация с осреднени резултати от най-мощните смартфони за първата половина на годината.

Първите позиции в него са заети от актуалните флагмани на Samsung – Galaxy S6 е на челно място с 67520 точки, а след него се нарежда Galaxy S6 edge с 63910. Третата позиция е за Xiaomi MiNote Pro с 57163 точки, а на останалите места откриваме HTC One M9, Nexus 6, ZTE Nubia Z9, ZTE Nubia Z9 Max и дори Galaxy S5. Компанията уточнява, че е премахнала изкуствено завишените потребителски резултати, за да постигне по-реална картина на производителността.

Източник: AnTuTu

 • Определено Exynos-a си е най-добрия процесор на пазара в момента. Кой е тоя медиятек, на който не могат да стъпят на малкия пръст?
  board
 • ха, ха. С тоя калпав процесор не може да стъпи на малкия пръс на медиятека. Поредната реклама на самсунговци!!!:)
  NIkolay Nuk
 • Във всяка лъжа има и малко истина. :D Но като се замислиш малко айфоня си изкарва един и същ резултат след произволен брои превъртания на теста, докато всички останали печки са поне 50% надолу още след първото превъртане. http://images.anandtech.com/doci/8554/iPhone6_GFXBench_Rundown.PNG
  A4i
 • А мнго малко знаят, че точките в който и да било тест са далеч от критерий за "добро" устройство. :)
  mkpetrov