Apple iPhone 11 получава по-висок резултат при повторния тест от DXOMARK

Apple iPhone 11 получава по-висок резултат при повторния тест от DXOMARK

Наскоро DXOMARK промени протоколите си за тестове, като някои устройства преминават повторно през изпитанията, за да получат адекватна и актуална оценка. Това позволява и отчитането на приложените софтуерни обновления.

Сред повторно тестваните модели е и Apple iPhone 11, който получава 119 точки спрямо 109 при предишните изпитания. По този начин той изпреварва някои от тазгодишните флагмани като Samsung Galaxy S20+ и OnePlus 8 Pro.

Сред положителните черти при снимки са точна експозиция, ярки и приятни цветове, добри нива на детайлите и отлично представяне при ултраширокоъгълните кадри. Като минуси се отчитат ниско качество на зуум при среден и голям обхват, артефакти и т.н.

По отношение на заснемането на видео моделът изпъква с точна експозиция и широк динамичен обхват, добри нива на детайлите, ефективна стабилизация и ярки и приятни цветове. Като недостатъци са отчетени нестабилности в баланса на бялото на закрито, нестабилности при експозицията и др.

Източник: DXOMARK

Вземи Apple iPhone 11, 64GB от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.

Препоръчани оферти

 • Всички телефони получават повече точки на теста с новите критерии.
  hammer_amd
 • хахахах дам, така е...голяма простотия
  [size=10][url=https://vitamag.bg/category/zein-pharma/silen-imynitet-zein-pharma/]имуностимулатори[/url],[url=https://vitamag.bg/magazin/herbal-actives/hair-skin-and-nails/herbal-actives-kosa-koja-i-nokti/]коса кожа нокти[/url],[url=https://vitamag.bg/magazin/source-of-life/kosa-koja-i-nokti/collagen-peptides-hidroizoliran-kolagen/]колаген[/url],[url=https://vitamag.bg/magazin/zein-pharma/ribeno-maslo-i-omega/omega-3-rebeno-maslo-1000-mg/]омега-3[/url][/size]
  pllb
 • А при третия тест ще получи още по-висока оценка :lol:
  Няма такава простотия, заклевам се :mrgreen:
  Spikul
 • Обаче такива като бай Павлин - едно си Павле знае, едно си бае, а? DXOmark е най-компрометираната система за оценка на камери! И това ги пиша поне за 3-ти път. Вижте блоговете, вижте форумите - който плати, той е начело там! Това важеше 2000-2005, после потънаха в забрава! Вземете влезте в час малко ей, селчовци!
  strikercho