Apple iPhone 13 mini може да е с почти непроменен дизайн

Apple iPhone 13 mini може да е с почти непроменен дизайн

По данни на известния пазарен анализатор Минг-Чи Куо тази година Apple отново ще предложи четири смартфона. Те обаче ще са само с диагонал на екрана 6.1" и 6.7", което означава, че компанията няма да пусне mini версия.

Междувременно обаче в китайската социална мрежа Weibo се появиха CAD базирани изображения на iPhone 13 mini. От тях виждаме дизайн, който е почти идентичен с този на актуалния компактен модел.

Основната разлика е по отношение на секцията със задната камера. Двата сензора са подредени диагонално един над друг. По данни на MyFixGuide iPhone 13 mini също ще има 5.4-инчов екран. Той може да включва и технология за по-голям капацитет на батерията.

Източник: Weibo

Вземи Apple iPhone 12 mini, 128GB от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.

Препоръчани оферти

  • от както се появи съм с Ноут 10 плюс, но телефонът с който ще го сменя е точно Айфон Мини - само се чудя тази есен или да изчакам догодина мини13...до сега съм ползвал само ЕС и Ноут, но досегът ми с Мини ме впечатли - малък, удобен, бърз, качествен, добра батерия, качествен дисплей, с отлична камера за хора тип насочи и снимай, лесно без десетки настройки
    s4ernapanamera