Apple може би подготвя и нов модел слушалки. Вижте снимки

Apple може би подготвя и нов модел слушалки. Вижте снимки
Ако се окаже, че Apple наистина подготвя и нов, по-малък таблет, както и че работи по 13-инчов MacBook Pro с Retina дисплей, програмата ни за есента ще се окаже доста сгъстена покрай представянето на новите устройства. Това обаче може би не е всичко, тъй като всички тези устройства биха имали нужда от аксесоари, ако не от друго. iPhone например би имал нужда от слушалки, с каквито Apple разполага в портфолиото си, но пък моделът е от 2006 г. Според информация на виетнамския сайт Tinhte, Apple може да представи скоро и нов модел слушалки, които всъщност можете да видите на снимката. Според източника на Tinhte слушалките се произвеждат във виетнамското поделение на Foxconn и на кабела пише Designed by Apple in California. Assembled in Vietnam.

  • Да прав си, даже техните китайски копия са в пъти по-качествени моите ги взех за айпада и ги ползвам и на смартфоните вече повече от година и два три месеца без никакви проблеми а звука е доста добър.:)
    Ванката
  • Дано най-накрая направят нормални слушалки, с хубав звук и да не се разпадат след 2-3 месеца ползване. Сегашните са под всякаква критика :)
    strk
  • Супер изглеждат! Бих си ги взел на мига, само да ги видя някъде :) (woo)
    angelovarna