Apple може да представи iPhone 5S през юни 2013 г.

Apple може да представи iPhone 5S през юни 2013 г.
Както знаем, Apple има навика да пуска по един нов модел iPhone на година, но според информация на анализатори от агенция Jefferies това може да се промени през лятото на следващата година. Питър Мизек от агенцията смята, че премиерата на следващия iPhone, който ще бъде iPhone 5S, ще се състои през юни 2013 г., вместо през есента, когато ще се навърши една година от премиерата на iPhone 5. Подобна информация съвпада с други слухове, че Apple се кани да премине към график с по-често обновяване на продуктите си - на 6 месеца.

Според източниците на Мезек, iPhone 5S ще разполага с нови HD екран и камера, по-дълъг живот на батерията, NFC възможности, както и по всяка вероятност до 128GB вградена памет и цели 6 или дори 8 цвята на корпуса. Подобни подобрения в характеристиките на телефона обаче звучат повече от добре, отколкото бихме очаквали от модел, който ще носи същия номер. Според Мизек Apple вече тества и iPhone 6, който може да има и 4,8" екран, а прототипът му разполага с Retina+ екран по IGZO технология, четириядрен процесор A7 и нов дизайн, който не включва познатия стартов бутон.

Аксесоари за:
 • Наапаните вече се изчерпиха, настоящето и бъдещето е в Android OS и Win OS! А пък вие си купувайте копията на IOS...:D
  Ванката
 • offtopic: Как се променят нещата... Спомням си как с omax заедно плюехме iPhone; после аз го защитавах, а той продължаваше да го плюе; сега и двамата сме овце :D
  jamesjames
 • Море от ЛибоФ (flower)(flower)(flower):D ама се размях добре днеска със Жорката таратороф :) Добре че си смених номера на тирилифона че да не ми звани и заплашва през 5 минутки :D;)(whistle) [Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eM4sHQBmH4c[/Youtube]
  Beчния
 • Я, каква тема сте заформили :) !Голяма лИбоф цъфти (flower).
  Jul 72
 • Не ви познавам и двамата, но никой не отрече сексуалните нападки от другия и си правя извода, че и двамата обичате да сядате на твърдо.
  vYv
 • Таратора станал борсов анализаторъ, (woo):D абе къде са модераторите един банан да му сложат, че да си седне на задмикъ:P;)
  Beчния
 • (woo) абе Три, Жорков га те пуснаха от лудницата бря, веднага се усети психичното ти разтройство в темата :D поне си забавен.... Чети новините редовно и ще си в час....(yes)
  Beчния
 • Да разбирам, че избирайки iPhone 5, след като се разделих с iPhone 4S съм овца, която не отчита подобренията в новият им продукт? Или съм овца, защото андроид конкуренцията не ми предложи това, което искам? Не разбирам тези твой твърдения.....
  omax
 • [Quote]За какво сриване на акции говориш бе Ванкоооо?Това,че са паднали акциите им с 30 долара за един ден не означава срив!Срив е от 600 долара да паднат на 300-400![B]В момента акциите на Епъл се котират за 541 долара[/B],има покачване с 14 долара от както падна с 30!Така,че не ми говори за срив!Ти цифката не можеш да си обършеш ма тръгнал тука да ми се прави на анализатор,за акции ми говори,за това как Епъл ше фалират ми говори!Епъл не е нокия и много трудно ще фалират или ше стигнат дъното както го направиха финландците....имат 100 млрд долара в кеш,тези пари им стигат да си купят нокия,НТС,Моторола и може би Ел Джи,взети заедно,а ти бургаски неориентирано типче си тръгнал да ми говориш за фалити и за тва,че акциите им били се сринали!Земи се осъзнай и не плюй при появата на всяка,новина за Епъл...и мен ме дразнят с тези патентни войни,и мен ме дразнят с това,че интерфейса ОС не е мръднал от години,но тва е положението!Джингъл белс ваньо,и да не прекалиш с лапането на \\\"саламчета\\\" по празниците![/Quote] Не знам как му викаш на това, но при положение, че преди не много време се търгуваха за 700 долара, сегашната цена от 541 си прилича на.... лек срив.
  Parmenion
 • След като се сринаха акциите им и всички издънки около телефона им, взеха да пускат нови слухове, но да видим, след 2 години може да покажат нещо ново наистина 5S ще е същия боклук за 6 може да има нещо по интересно.;)
  Beчния
 • Всяка година излизат слухове, че следващия айфон ще излезе по-рано от предвиденото, затова малко се съмнявам От друга страна, тази година новия айпад наистина излезе по-рано, така че може същото да се случи и с телефона. Би било хубаво...:D
  Toneta
 • Е сега е момента Нокия да патентова цветните корпуси ....
  hristonikolov
 • Може би най-сетне тази компанията е разбрала, че е нужно да заслужи продажбите си с истински иновации и да спре да гледа на клиентите си като на овце, които могат да бъдат \"остригани\" повече от един път с един и същи номер. Благоприятно може да се окаже и ако рекламния им отдел спре използва клиширани реплики като \"The fastest iPhone yet\", \"The best quality display up to date\" и т.н.
  Wishmak3r