Apple обвинява слуховете за премиерата на iPhone 5 за слабите продажби

Apple обвинява слуховете за премиерата на iPhone 5 за слабите продажби
Финансовите резултати от дейността на Apple през второто тримесечие на годината потвърждават тенденцията за увеличаване на продажбите и пазарния дял на компанията всяко тримесечие, но все пак не оправдаха очакванията на анализаторите. Финансовият директор на Apple Питър Опънхаймер посочи слуховете за премиерата на новия iPhone като една от причините за спада в продажбите на телефоните през изминалото тримесечие. Въпреки това шефът на Apple Тим Кук отбеляза, че компанията е доволна от представянето си и че не би направил нищо, за да накара хората да спрат да разпространяват слухове.

 • Виж заглавието на темата - самите Епъл го считат за разочарование...
  KOBRETI
 • Abe , аз докато пътувах наскоро - ръчках един "умен" Samsung от ниският клас. Ще споделя само че се изпотих няколко пъти, въпреки надутият на макс климатик, а накрая ми стана лошо и го оставих. Голямо дърво беше. ;)
  A4i
 • [Quote]26 милиона телефона от миналогодишен модел [/Quote] това е за всички айфонови модели продажбите, не само при един 4S при Samsung са 50 милиона или двойно повече за всички умни телефони(whistle):D леко уточнение.(cyber)
  Beчния
 • Много ми е интересно как продажбите на 26 милиона телефона от миналогодишен модел се коментират като голямо разочарование. А същия момент в други новини продажби от едва няколко милиона от някой телефон или ОС се изкарват като страхотно постижение.
  board
 • Леле, не е за вярване! Как си позволяват потребителите да чакат следващия иФон без да си купят междувременно поне няколко от сегашния?!?! :D Няма значение, това, че потребителите не купуват, не означава, че продуктът е скапан, а че те чакат нещо по-добро... Което, като се замисли човек, най-малкото означава, че сегашното не е достатъчно добро :)
  KOBRETI
 • [Quote]Пък и как реши да сравняваш S3 с 4S и да се гордееш с това хич не знам. И искренно се извинявам, че обичам да изпозлвам телефона си в движение, а не да стоя и[u] да го ползвам с две ръце, два крака и още нещо[/u].[/Quote] Какво възмущаваш се че допускам такова кощунство да сравнявам такъв прост телефон с божествената марка. Няма да споря с теб само ще ти кажа ползвам S3-ката с една ръка без проблем а съм и сложил силиконов кейс който уголемява още повече и имам много малки ръце като за мъж.Всичко е въпрос на адаптация.Но ти продължавай със старата песен не се притеснявай вярвай си. [Quote]Но да кажеш, че категорично Андроид е номер едно[/Quote] Намери ми и ми покажи къде съм казал такова нещо.Не си измисляй само за да се хванеш за нещо!
  AVKansazov
 • Разправяй го това на някой, който не изпозлва и двете платформи, а? Пък и как реши да сравняваш S3 с 4S и да се гордееш с това хич не знам. И искренно се извинявам, че обичам да изпозлвам телефона си в движение, а не да стоя и да го ползвам с две ръце, два крака и още нещо. Разбира се, че айФоун не е перфектен, но с нищо не отстъпва на моделите с Андроид, като в някои отношения може да е по-зле, но в много други се справя и по-добре. За мен е по-добрият избор, защото приложенията са написани добре, наистина има мисъл в тях, докато при Андроид има множество такива, които или не са оптимизирани, или са правени набързо. Факт е. Но да кажеш, че категорично Андроид е номер едно, е също толквоа тъпо, колкото да кажеш, че айФоун е едноличен лидер. За мен, както ти знаеш, може да е така, но ти сам виждаш, че не е. И какво излиза? Май ти, както и вече 90% от форума по цял ден си повдигате самочувствието като вършите това, в което обвинявате несъгалсните с вас, а?
  keyone
 • Недей! Започваш безсмислен спор със стената. Всъщност по скоро тя ще те разбере.
  AVKansazov
 • Хайде да не започваме с огромния дисплей от цели 3.5 инча, какво ще кажеш? А като бързина на работа Галакси С3 се справя доста по добре от великия Айфон, също така качествените приложения, които ползваш ти ползвам и аз!
  Ванката
 • Моят не е брейкнат и предлага невероятно бърза работа, интуитивен интерфейс, страхотен живот на батерията, добра камера, но най-важното е качеството на многобройните приложения. Други въпроси имаш ли? А, и не ме карай да започвам с дисплея, защото отново ще има фенове на преекспонираните цветове, които ще ме сядът.
  keyone
 • има феновете им със задължително хакнатата ос нека да попитам някой от тези фенове ако не е джейлбрейкнат айТелефона Ви кое му е по-хубавото нещо, което другите телефони от средния клас да не предлагат ?
  vYv
 • Напълно съгласен, едва ли има нормален човек да не му се повдига от Апле.(no)(angry):X
  Beчния
 • - Съгласен съм с колегата. Големи боклуци са тези от Апле (no)
  Cawo