Apple пусна iOS 8.0.1 и после спря ъпдейта заради сериозни проблеми

Apple пусна iOS 8.0.1 и после спря ъпдейта заради сериозни проблеми
Apple пусна първия ъпдейт за iOS 8 седмица след като започна да разпространява новата платформа. Той трябваше да премахне някои сериозни бъгове, включително и с HealthKit, но се оказа, че на свой ред носи сериозни проблеми за потребителите и компанията веднага го изтегли от сървърите си. Според оплакванията телефоните на мнозина от инсталиралите iOS 8.0.1 се оказват с блокирани мобилни възможности, а освен това се нарушава и работата на сензора за отпечатъци Touch ID.

Засега не е ясно колко хора са инсталирали обновяването преди то да бъде изтеглено, но проблемите засягат главно iPhone 6, а предишните модели продължават да функционират нормално. Докато Apple не осигури ъпдейт оправяш положението най-доброто решение, изглежда, е връщане до първото издание на iOS 8 от миналата седмица.

http://support.apple.com/kb/HT6487
http://www.theverge.com/2014/9/24/6839235/apple-ios-8-0-1-released
http://techcrunch.com/2014/09/24/apples-ios-8-0-1-update-says-healthkit-apps-can-now-come-to-the-app-store/

 • [Quote]Apple посъветва потребителите, ъпдейтнали до iOS 8.0.1 да се върнат на iOS 8[/Quote] Не, не не мога и това е от Великата Безгрешна компания... [Quote]Apple пусна новия ъпдейт iOS 8.0.1, но почти веднага посъветва потребителите, които са го инсталирали, да даунгрейднат устройствата си обратно до iOS 8 и да чакат нов ъпдейт[/Quote] Колко време, няма дата... Но 2К хилки са нищо... [Quote] Причина за това е фактът, че в iOS 8.0.1 има бъгове, които деактивират TouchID функцията и дори пречат на провеждането на телефонни разговори през iPhone.[/Quote] Перфектната Компания, няма 2 мнения по въпроса... :D:D:D [Quote]Обновеният софтуер трябва да дойде \"до няколко дни\". Иронично е, че именно iOS 8.0.1 трябваше да оправи поредица от бъгове, включително и този, които пречеше на Apple да публикува всякакви HealthKit приложения в App Store.[/Quote] Все още чакам да видя кога Господата ще си свалят \"Розовите очила\"... (woo)
  PoceH_BS
 • Извинявам се за израза, но тези са пълни идиоти!!! Не са ли могли да тестват ъпддейта преди да го пуснат? Асвен, че не оправя предишния бъг, сега от смартфон за 2000+лева не могат да се провеждат и разговори и ID-то също не функционира. И това е втората седмица, при МИЛИОНИ потребители. Колегата по-долу пък казва колко бързо реагирали?! Направо ми е жал за такива хора!
  xpuc4o
 • Ахахаха, пълен смях и излагазия. За друга толкова проблемна компания не се сещам.
  nikito_blend
 • [Quote]How to restore an iPhone after the botched iOS 8.0.1 update[/Quote] [Quote]Did Apple\'s iOS 8.0.1 update break your iPhone?[/Quote] [Quote]Apple pulls iOS 8.0.1 after users report major problems[/Quote] [Quote]Apple Pulls iOS 8.0.1 Update After Disastrous Rollout[/Quote] Нема такава държава, опааа компания... Спете спокойно деца... (woo)
  PoceH_BS
 • Не е толкова зле.Не знам с какво устройство си,но моите наблюдения са върху 4S и 5S.Всички сме взискателни,защото така ни научиха,но все пак 5 дена след анонса се опитват да изгладят нещата,което е похвално.Последното мое устройство с андроид е Nexus 4 и повярвай ми,никога не са реагирали толкова бързо.
  ne4o
 • За iPhone 6(+) няма iOS 7, така се \"окъкаха\", че не е истина... (no) И това е Безгрешната Компания, продаваща на Безбожно високи цени, китайски (опаааа, корейски) боклуци, на шепа заблудени фенове... Толкова да е тъжно, че чак не е смешно... Ето още малко от \"кухнята\": [Quote]Samsung е доволна от рекордните продажби на iPhone 6 Известно е, че за създаването на супер-популярния си смартфон, Apple използва голям брой компоненти, произведени именно от корейския гигант. По-рано тази година бе съобщено, че Apple ще предложи на Samsung договор за доставки на Retina-дисплеите за таблета iPad mini, тъй като другите производители не преживяват опита на Samsung и нямат възможността да предоставят необходимите обеми от продукция, като Samsung.[/Quote] вЕрвайте си, че си купувате \"премиум\" качество... от Самсунг... :D:D:D
  PoceH_BS