Apple пусна по-къси Lightning кабели

Apple пусна по-къси Lightning кабели
Apple пусна по-къси Lightning кабели с дължина 0,5 метра. Ако обаче смятате, че по-късите кабели ще бъдат по-евтини, може би ще ви разочароваме, тъй като цената е същата - 19 щатски долара. Изглежда, че основният фокус на Apple са потребителите, които искат да намалят обема на кабелите около тях. Ако не ви се дават толкова пари за кабел, винаги можете да се обърнете за помощ към китайските производители, които ги продават за около 5 долара.

 • Мда яко забатачи в технологиите и даже не се усещаш какво пишеш.Явно си от тези хора които искат дори и да грешат пак те да са прави.Сега ако ми кажеш какво е това ONG което упорито повтаряш?Само не се опитвай да измислиш нова технология за да докажеш че пак си прав. И като претендираш че купуваш оригинални аксесоари какво си дал линк към някакво менте като правилния е: http://www.ebay.in/itm/ORIGINAL-MICRO-USB-FEMALE-USB-OTG-GO-CABLE-SAMSUNG-GALAXY-S3-S2-NOTE-/170871252467 и е съвместим с S2 и S3!Това ли са ти "оригиналните" аксесоари? Явно толкова и разбираш за човек който твърди че стопява батерията на телефона за 7 часа. И още си чакам отговора кои са софтуерните слабости на S3 спрямо айфона ти!
  AVKansazov
 • Не знам колко точно е сегашното ми кабелче на Нексуса, но на СГС-а ми беше по - дълго и доста по - удобно. Тъй или иначе за 10 кинта ще си взема по - дълго микро УСБ :).
  E34v8
 • Да припомня: AVKansazov "Не знаем! Знаем че MHL преходника(такова животно за теб нема) за S3 е променен и стария е несъвместим.И USB On-The-Go не ти "струва" 49.90 а 20 лева защото преди два дни ми донесоха оригинален който е съвместим и с S3 и с по-старите модели.И като ти е скъп, то кабелчето за ифона ти излиза направо евтиния. Не ми се прави на оригинален като си импровизираш измислени твърдения.Прочел нещо, разбрал-недоразбрал и се прави на интересен!" Без да се обиждаш, явно да. Споменах, че закупения от мен преди две години оригинален USB ONG адаптор за Галакси С2 ми струваше 49 лв. от dice.bg.Казах, че този адаптор не става за Галакси С3 и се наложи да купя нов. Защо не става, идея си нямам.Не искам и да знам. Това са факти, които не мога да променя, а и не желая. До тук ясно ли е или да повторя? А защо ти намеси MHL адаптора в разговора така и не разбрах.Явно си в заблуда кой адаптор е MHL и кой USB ONG. За това ти постнах и картинки да разбереш поне визуално разликата. А за предназнамчнието им, моля обърни се към специализирани сайтове за информация. П.С. Аз ползвам само оригинални аксесоари. Идея си нямам, ти какви и от къде си купуваш.
  omax
 • Добре бе аз ли съм бавноразвиващ или ти си упорит като магаре на мост? Аз ли взех да разправям че otg кабела бил 50 лева и бил несъвместим? Че чак и линкове ми даваш че не съм бил знаел.Защо все извърташ нещата както ти отърва? И още не си ми отговорил на въпроса!
  AVKansazov
 • :D:D:D Колегата явно не прави разлика между MHL адаптор и USB ONG адаптор. Ще разясня с картинки, надявм се да му стане ясно MHL адаптор http://www.mobilefun.co.uk/genuine-samsung-galaxy-s2-i9100-mhl-tv-out-adaptor-p29427.htm USB ONG адаптор http://www.mobilefun.co.uk/samsung-galaxy-s2-galaxy-note-on-the-go-usb-cable-p33136.htm нямам намерение да ограмтявам каква е разликата и прилеженията им. И да колега, когато преди две години си търсех ONG адаптор, едниствено в dice.bg се предлагаше оригиналния на цена 49,90. Днес може би е 19,90. Тъна в блаженно невидение какви са ценовите равнища към днешна дата.Но е факт, че стария ми не работи на Галакси с3 и се наложи нова покупка. Баста.
  omax
 • AVKansazov направо го заби. (yes)
  vYv
 • [Quote]Знаете ли за...[/Quote] Не знаем! Знаем че MHL преходника(такова животно за теб нема) за S3 е променен и стария е несъвместим.И USB On-The-Go не ти \"струва\" 49.90 а 20 лева защото преди два дни ми донесоха оригинален който е съвместим и с S3 и с по-старите модели.И като ти е скъп, то кабелчето за ифона ти излиза направо евтиния. Не ми се прави на оригинален като си импровизираш измислени твърдения.Прочел нещо, разбрал-недоразбрал и се прави на интересен!
  AVKansazov
 • Вече тотално изтрещяхте! Пуснали нов продукт, е и? Знаете ли за новия USB On-The-Go, който пуснаха за Галакси С3? Малко по объл и по красив от този на Галакси С2?!? И много странно, този от С2 не работи на С3? Що ли? Е да, ама на мен ми струва 49.90 това. Защо Самсунг постъпиха така? Някакъв коментар? Или просто да си хейтиме към новия кабел на Apple, например.
  omax
 • Същото е положението и с малките опаковки при храните. Винаги малкото излиза по-скъпо от същото нещо, но в голяма опаковка. :)
  makeno
 • да бъдат съдени, ако предлагат кабели със сходна дължина. Не вярвам да се стигне чак дотам - коя друга фирма ще изнаглее чак толкова, че да предлага половинметрови кабели?(whistle)
  mkpetrov
 • Представям си как са ги събрали в някоя конферентна зала журналистите и са им говорили 40 минути за изключителното преживяване да ползване да ползваш новия Lightning кабел и като са го представили накрая всички са избухнали в аплодисменти и са гледали така (woo)(woo)(woo) Очаквам да го патентоват и всички производители на кабели да бъдат съдени, ако предлагат кабели със сходна дължина. Все пак това е интелектуална собственост на Apple Inc.!!!
  TRG