Apple ще произведе допълнително 2 милиона броя iPhone 12

Apple ще произведе допълнително 2 милиона броя iPhone 12

Продажбите на Apple iPhone 12 и 12 Pro в редица региони започнаха наскоро, като още преди това имаше сигнали за засилен интерес при предварителните заявки. Изглежда потребителското търсене е неочаквано високо и Apple е възложила на доставчиците си да увеличат производството на iPhone 12 с до 2 милиона броя.

Според анализаторите от Cinda Securities продажбите на смартфоните от серията могат да достигнат до 85 милиона броя тази година. През 2021 доставките могат да достигнат дори до 240 милиона броя. Досега най-продаваната серия на компанията е iPhone 6 с продадени 222.4 милиона броя.

Анализаторът Минг-Чи Куо отбелязва, че предварителните заявки за новата серия са между 7 и 9 милиона. Според него iPhone 12 и 12 Pro ще представляват от 60% до 70% от общите доставки на серията.

Източник: ITHome

  • За любителите като теб на pornhub нормално да е неудобен дизайна , от толкова стискане може да ти причини болка. Всяка година едни и същи майстори на словото фалират Епъл и увещават как няма да имат продажби, а то все обратното става!? Аман от чикиджии с андроид за 200лв на изплащане
    kanar
  • Рано е да се говори за най- продаван телефон. С този ръбест и неудобен дизайн, който причинява рани при продължително държене, по малка батерия от 11, и рам 4 GB както и камера 12 mp Чак толкова заблудени хора не вярвам да има, мисля че до месец ще се намали производството.
    Fenche1