Asphalt Xtreme предлага много офроуд забавления

Asphalt Xtreme предлага много офроуд забавления

Поредната рейсинг игра на Gameloft в серията Asphalt преминава в офроуд режим и вече може да се изтегли безплатно от магазините за приложения за iOS, Android и Windows. Ако сте играли и предишните заглавия в серията, със сигурност ще се почувствате в свои води и с Asphalt Xtreme – играта до голяма степен залага на същия геймплей, който обаче е пренесен в офроуд условия в каньони, джунгли, ледници и пясъчни дюни. На разположение са и 35 нови превозни средства, които са далеч от лъскавите суперавтомобили в Asphalt 8, защото са представени от бъгита, джипове, пикапи, камиони и т.н.

Приложението осигурява възможност за мултиплеър в реално време с 8 играчи, предоставя множество възможности за ъпгрейди на превозните средства и дава достъп до 5 игрови режима, над 400 кариерни събития, над 500 майсторски предизвикателства, лимитирани състезания и много други. Играта е безплатна, но имайте предвид, че включва множество възможности за покупка на допълнително съдържание с истински пари. Освен това има нужда от непрекъсната връзка с интернет.

Източник: Asphalt Xtreme

  • За мен беше "глътка свеж въздух" и малко носталгия по времето когато играех Monster Truck на PC... :D [Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xysV2eANCbU[/Youtube]
    PoceH_BS
  • Не е нищо особено. Графиката е отлична. Напоследък цъкам Assassin creed : Identity. Страшна графика, но яде батерията като за световно. Най-чаканата от мен е Lords of the fallen. Още не са я пуснали. Търсих контрабандно .apk и нищо.
    СтенлиРойс