Вече можете да изтеглите Asphalt 9: Legends

Вече можете да изтеглите Asphalt 9: Legends

Следващата основна добавка в серията игри Asphalt на Gameloft беше представена в началото на юни, но желаещите да се впуснат в надпревара с високи скорости могат да го изтеглят едва сега. Вчера компанията обяви, че Asphalt 9: Legends официално ще може да се изтегли от 26 юли, но на практика тя е достъпна още сега. Иначе през последните няколко седмици приложението беше налично за потребители от различни региони, което беше направено с цел събиране на обратна връзка и изчистване на евентуални бъгове. Междувременно работата по играта е приключила и тя вече е налична за всички потребители.

Както и досега, приложението е безплатно и предлага възможност за допълнителни покупки на съдържание. Играчите ще получат възможност да застанат зад волана на над 50 реални автомобила от производители като Ferrari, Porsche, Lamborghini и W Motors и се състезават на 70 екзотични писти в различни части на света. Gameloft твърди, че играта предлага конзолно преживяване, а новият енджин осигурява HDR графика и PBR (physically based rendering), което според компанията осигурява достатъчно детайли за отразяването на всеки лъч светлина, както това би станало и в реалния живот.

Asphalt 9: Legends включва и онлайн мултиплеър в реално време с до 8 играчи, а освен това са добавени допълнителни социални функции като система с кланове и клубове, което позволява сътрудничество в глобален мащаб. На разположение е кариерен режим с над 60 сезона и 800 състезания, а управлението става чрез новата система TouchDrive, която улеснява контрола над автомобила. Версиите на играта за Android и iOS са вече налични за изтегляне, а скоро очакваме да се появи и изданието за Windows.

Източник: Gameloft

  • То хубаво ама мноооого кратки тея състезания. Час и половина разцъках, че не бях играл от миналата година... Предишната версия имаше по няколко обиколки. Тук за сега няма такова нещо. Иначе графика и музика идеално.
    Вито
  • Работно е много. На Xiaomi Redmi Note 5a prime - Qualcomm Snapdragon 430 върви отлично
    tzincbg
  • Невероятно е как такива игри с такава графика се играят без проблем на мобилни устройства. Наистина смартфоните от 2-3 години са доста подобни без фрапиращи иновации, но дори и тази граница която са достигнали е доста впечатляваща.
    Leo Kolev