Asus MeMO Pad идва до дни на цена под 350 лв.

Asus MeMO Pad идва до дни на цена под 350 лв.
Пазарът на евтини таблети с по-малък диагонал на екрана продължава да расте и дори българските потребители не са лишени от повече възможности за избор. От Asus обявиха, че таблетът MeMO Pad ще се появи на българския пазар до 10 дни, а препоръчителната цена, на която ще се предлага, е 349 лв., което означава, че може да го видим и за по-малко. MeMO Pad има 7" мултитъч дисплей с яркост с 350 нита и резолюция 1024 x 600 пиксела и използва процесор VIA WM8950 с честота 1GHz и графичен ускорител Mali-400. На разположение са 1GB RAM и 16GB вградена памет, която може да бъде увеличена чрез microSD слот.

Операционната система е Android 4.1 Jelly Bean, а за качеството на звука се грижат технологиите SonicMaster и MaxxAudio. Устройството е с размери 196.2 x 119.2 x 11.2 мм и тежи 358 г, което улеснява използването му и с една ръка. Предлага се в три цвята на специалното покритие против приплъзване - бял, сив и розов. Предварително инсталираните приложения включват SuperNote Lite, BuddyBuzz, ASUS WebStorage, ASUS Studio и WebStorage Office.

 • Ама ти наистина не се чуваш какво говориш... Замисли се каква е причината за аутсорсинг на определена дейност. Ще ти помогна. Причината е финансова. Производителите спестяват. И според теб какво ще ги спре от използването на по-евтини материали(което неминуемо води до падането на цялостното качество на крайния продукт) с цел допълнително свиване на разходите. Нищо...
  Wishmak3r
 • Това къде са изнесли производството не променя произхода на фирмата. Предполагам си наясно, че почти всички големи производители са изнесли производството си в Китай, което не обвързва и качеството на стоката 8)
  speedy_sz
 • Щото този таблет на ASUS ще е финикйски сигурно!?! Почети всичко с марка ASUS е произведено в Китай и то не от ASUS, ами от трети производители! Те дори и част от производството на дънни платки аутсорсват! Отминаха дните, когато на етикетчето годро пишеше \"Made in Taiwan\"
  OrionBG
 • Asustek е тайвански производител! А за 350лв. няма да сложат Тегра 3 разбира се...
  speedy_sz
 • А Asus какво е ? :D
  vYv
 • Ами да,ама е китаец..
  E_R_A_S_E_R
 • И с едноядрен на 1 гхз? Че то за половината пари може да се купи някой поне толкова добър китаец.:)
  mkpetrov