b-connect (6) дава до 3000 бонус минути

b-connect (6) дава до 3000 бонус минути
С новия предплатен пакет b-connect (6) потребителите могат да получат до 3000 бонус минути за разговори с шестима приятели от мобилната мрежа на GLOBUL в зависимост от презаредената сума на кредита за разговори. Клиентите на предложението ще разполагат с 500 включени минути към един Extra номер по избор от мобилната мрежа на оператора и 250 включени минути към пет номера в групата "За приятели", както и с 3 лв. първоначален кредит при активиране. Цената на пакета е 6 лв.

При всяко презареждане потребителите ще получават и бонус минути, валидни за срок от 31 дни. Презареждане на стойност от 6 до 19 лв. осигурява бонус от 500 минути към един Extra номер и 250 минути към пет номера от групата "За приятели", а презареждане за сума от 20 лв. и повече дава 2000 минути към избрания Extra номер и 1000 минути за разговори с петима от групата "За приятели" от мобилната мрежа на GLOBUL. След изчерпване на бонус минутите разговорите към избрания Extra номер и в групата "За приятели" се таксуват на цена от 23 ст./мин., а разговорите към всички мрежи в страната струват 45 ст. на минута. Цената на кратките текстови съобщения към всички национални и международни мрежи е 22 ст.

 • Spiderman_ot_selo, поредно великолепно мнение - поздравления, продължавай така и не обръщай внимание на неудачниците тук! Моето мнение: аз съм над средното интелигентно ниво, с висше обраование и ползвам 2 предплатени карти, не съм беден. 1. ваучер b-connect с пренесен номер от ментел - тарифа bigtime - за 10 лв над 100-130 мин към Глобул, 100 смс и 10 МБ нет на месец 2. ваучер на Виваком - промоция "бонуси безкрай" зареждам веднъж на годината 10 или 20 лв. и имам за 20 лв. 500 мин. към мобилни на Вива, 2-та година зареждам 10 лв щото не мога да изговоря минутите за една година и за 10 лв удължавам срока на картата и получавам 500 смс към вива. 3. абонамент за ментел (за съжаление) повечето ми познати са към ментел - 200 мин. мобилни 200 мин. фикс. мтел, 20 смс, 20 ммс и 20 МБ нет (+ 100 МБ за 6 мес.) за 9,90 лв месечно (ТП Селект) за 1 год. естествено. [u]Равносметка:[/u] за около 15 лв средно претеглена цена говоря към всички колкото ми е необходимо. ваучер на Глобул не зареждам всеки месец, а на 2 или на 3. (10 лв. заредени - 1.50 лв.удръжка, остават 8,50 лв. - за различни пакети към глобул предимно пример: 2,90 лв. 15 мин. за месеца) На вива зареждам веднъж годишно.
  Paffkata™
 • Запазват се минутите ако презаредиш в рамките на 31 дни. http://globul.bg/bg/service.html?id=642#minutes Не важи за бонус-пакета при презареждане. При справка на *123# [2] излизат и двата пакета отделно - бонус-минути и ад-он минути.
  Sage
 • Сигурен ли си, че се прехвърлят минутите?
  scarybear
 • За моята вива-карта залагат. Или зареждам всеки месец по 20 лв, за да взема 500 мин, или ги губя при първото пропуснато зареждане. Дори мисля, че не се прехвърлят за следващ месец, докато при hi5 се прехвърлят неизговорените минути, ако презаредиш в срок.
  Detritea
 • Да, така е всичко, което казаш! По повод долното изказване [Quote] Давам пример с конкретната предплатена карта (6) и подобните на нея,предлагани от Глобул- за тези 6 лв клиента ще може да говори свободно с тези 5 (6) номера почти 3 месеца,без нужда от каквото и да е било зареждане или допълнителни средства![/Quote] искам само да доуточня, че свободно общуване щеше да се води, ако не ограничаваха потребителоте на предплатени услуги за разговори в затворена група от по 5-6 човека. В тази връзка моите адмирации за Вива, дано само не залагат и те на "свободно общуване" на цената на задължително месечно зареждане на ваучер с минимална стойност от 10-20 лв;)
  @PLAYLIFE
 • Така е. На глобулските предплатени дори не толкова приятелската група им е добра, колкото възможността да си купиш доп. пакети и да говориш само при нужда. Но иначе, ако някой действително е зашил телефона за ухото си и звъни на всичко живо без оглед на оператор и продължителност на разговора - евтин план за него няма нито в Бг, нито в чужбина. За 500те мин към вива - имам още такава карта (пък може вече и да е спряна), не съм я ползвала от една година. Трябва да заредя 20 лв, за да получа 500 мин за ЕДИН МЕСЕЦ, от тях ще изговоря 20 и останалите ще се изпарят, когато изтече месецът. Съвършено безсмислено. Ква полза да имам някаква карта с някакви пари в нея, когато не я ползвам за това, за което съм я взела? Предплатените карти са за хора, които говорят предимно в затворена група, спорът дали са евтини е леко излишен :)
  Detritea
 • [Quote]Аз си бая за цялостната концепция предлагана от родните оператори с ограниченията в групи от по няколко номера, макар и да касае предплатените тарифи.[/Quote] Виваком предлага 500 мин в цялата си мрежа и то дори без такса при презареждане! На практика в комбинация с 2 две предплатени карти всеки от нас може да говори много повече за много по-малко пари от повечето абонаментни планове! А за доста хора, както отбелязах в предния си пост, дори и едната предплатена карта няма алтернатива,в който и да е абонаментен план. Припейд тарифите дават свобода,която малко хора оценяват, за съжаление! В съзнанието на повечето хора се е наложило схващането,че ако ползваш предплатена карта то ти си беден човечец, който едва ли не използва картата си само за входящи разговори. Гледа се с пренебрежение, без да се взема под внимание, че един интелигентен човек може да ползва предплатените карти доста гъвкаво и да спести доста средства,без да се ограничава по какъвто и да е бил начин! Давам пример с конкретната предплатена карта (6) и подобните на нея,предлагани от Глобул- за тези 6 лв клиента ще може да говори свободно с тези 5 (6) номера почти 3 месеца,без нужда от каквото и да е било зареждане или допълнителни средства!
  Spiderman_ot_selo
 • тази програма /а и другите/е много добра ако например живееш в София и използваш синя зона така и така плащаш минаваш на смс паркиране и далаверата е от глобул(yes)
  Arthur
 • [Quote]Аз съм с hi5 и сега се чудя дали да минавам на тази (6). Говоря почти само със семейството ми.[/Quote]Само ако имаш нужда от 6-тия "екстра" номер. При зареждане на ваучер ще губиш по още един лев (приспадат ти 1,90 лв. вместо 0,90 лв.) Аз също съм с hi 5, звъня активно до 2 номера, и по-рядко до други 2. Няма смисъл да минавам на (6).
  Sage
 • Пафка, не ставаше въпрос за сумата от 2,6,10,20...тя няма значение. Аз си бая за цялостната концепция предлагана от родните оператори с ограниченията в групи от по няколко номера, макар и да касае предплатените тарифи. А иначе, че може - може, в нормалните страни как може?!? Не отричам положителните моменти и по-добрите условия за нас потребителите в сравнение с едно време, но все пак може и още...Лошото е, че при нас е въпрос на много време, избор нямаме, но това съвсем не означава, че няма да негодуваме и ще се примиряваме :S
  @PLAYLIFE
 • http://globul.bg/bg/pr_plan.12.html?posm=12 100 към глобул за лев и 50 и ти остават още 8.50 лв за пакети с мин към други мрежи. Аз съм с hi5 и сега се чудя дали да минавам на тази (6). Говоря почти само със семейството ми. Хората, с които говоря най-много, са в мрежата на глобул. Аз нямам нужда от тарифа, независимо предплатена или такса, в която да платя 10 кинта, да имам 100 мин към всички мрежи, а накрая, защото просто нямам нужда да си държа телефона лепнат за ухото, да ми останат неизговорени 50 мин от платените 100. Колкото повече са минутите към други мрежи, толкова по-скъп е планът и няма логика да е нещо различно, защото операторите си плащат един на друг за всеки разговор. Не можете да искате каквато и да е тарифа, на която разговор към друга мрежа да е под 12 стотинки на минута (толкова май струваше в България междуоператорското на едро). Просто е нереално. А глобул в момента наистина предлагат най-добрите предплатени карти. Не просто като цени вътре в мрежата, а извън нея. На мен поне не ми е известна друга предплатена тарифа в България, където минутата към друга мрежа е под 30 стотинки.
  Detritea
 • Напълно съм съгласен с теб!!! Миналата седмица гледах в сайта на един европейски оператор промоция за предплатени- за едно евро 100 минути към ЦЯЛАТА мрежа!! Ето това искаме в БГ!!! Не да те ограничават до 5 номера и да разчитат, че през месеца все ще ти наложи да звъннеш и на някой друг номер освен тези 5 и така оператора да има още приходи от теб!
  milen888
 • [Quote]че не разбирам хората склонни да отделят 10-20 лв. на месец за зареждане на предплатена карта, където да бъдат ограничавани до разговори в предимно затворена група с голямо потрбление на минути [/Quote] Защо казваш 10-20 лв., като при този b-connect се зарежда 6 лв. и може да говориш доста свободно с 6 души от Глобул, а отделно забравяте че много хора ги набират, а не говорят само изходящи.
  Paffkata™
 • Е ти си против, но не и на казаното от мен. Аз не съм се обявил срещу ниската цена, която визираш. Не харесвам по начало затворените групи от малко номера, а не ниската цена от 1,90лв на месец. За да съм по ясен ще го напиша така: Лично аз имам предплатена карта /прима/ от Мтел. Срещу 1,90лв./ мес. получавам цели 100мин към 5 други абонати на Мтел и това е изгодно, но щях да съм истински щастлив, ако за посочената цена или за малко отгоре не ме ограничават до разговори само с 5 човека, а мога да разговарям към цялата тяхна мрежа;) Смисъла, който вложих като цяло е, че има какво да се желае и не бива да се радваме на малкото, което ни предлагат, а може и още. И пак да припомня споменах, че не разбирам хората склонни да отделят 10-20 лв. на месец за зареждане на предплатена карта, където да бъдат ограничавани до разговори в предимно затворена група с голямо потрбление на минути при условие, че вече има достатъчно алтернативи да получат разумно количество минути към цяла мрежа на оператор или дори към всички мрежи, за същите пари. Признавам може би съм малко субективен гледайки на темата от лична гледна точка, като човек с по-малко потребление на минути ~ 500 в мрежата на един оператор и ~ споменатите 100мин към 5 номера от мрежата на друг.
  @PLAYLIFE
 • [Quote]Нещо не мога да им хвана керията на тези, които ще предпочетат да зареждат по 10-20 лв./мес. и да говорят в затворена група на фона на абонаментни планове със същата цена или пък необвързващи такива с договор (Боб,Фрий) ?!?[/Quote] Аз пък съм на абсолютно противоположното мнение! Има много,ама наистина много хора (предимно възрастни),които говорят само с няколко номера. Можеш ли да им предложиш абонаментен план,който срещу 1,90 лв на месец ти дава почти свободни разговори с 6 номера от мрежата на оператора? Има ли такъв абонаментен план ? Предплатените карти са много по-добър вариант за мнозинството клиенти в държавата ни! Убеден съм в това! Единственото,което предплатените услуги все още не могат да предложат е неограничен нет,но както вече отбелязах на целевата група на припейд тарифите и без това не и дреме за този недостатък!
  Spiderman_ot_selo
 • Евала на Павката, каза им го на всичко които само недоволстват (yes). Този план е някаква иновация за Глобул и е добре дошъл. Да, много сме далеч от другите държави, но пак е някакъв напредък. Нито съм ученик, нито съм пенсионер. Ползвам би-кънект откакто имам номер и сега съм на b-cool и смятам да премина на новия план. Зареждам си и допълнителни минути към всички национални мрежи.
  zlatistiq
 • удобно е за хора,които не живеят постоянно в България.прибере се човек,бутне 10-20лв и си говори спокойно,а не да клипва и да го набират.а и не си сменя номера и всички му го знаят.
  [BG]Agent_Kowalski
 • И аз се присъединявам (yes) наистина при предплатените са най добре
  rado243
 • Напълно съгласен (yes)
  Sage
 • сега, ползвам предплатена на Глобул и мога да кажа, че имат най-либералната политика към предплатени карти. Дори да си на един план b-connect може да се премине по всяко време към друг без да си сменяш номера. Има и план с безплатни минути към всички от Глобул. Това е b-connect bigtime http://globul.bg/bg/promotion.html?id=4402 зареждаш 10 лв и дава 100 мин. към всички на Глобул, 100 смс и 10 МБ интернет. За промоцията се плаща 1,50 лв. и остават 8.50 лв и с тях може да се кuпят минути http://globul.bg/bg/bconnect_addons.html 15 мин. към Глобул за 2,9 и може да се зареди поне още 2 - 3 пъти и така за 10 лв. имаш 140 мин. на ваучер без договор.
  Paffkata™