B&O и Samsung с фешън телефон

B&O и Samsung с фешън телефон
Датският производител на hi-end потребителска електроника Bang & Olufsen обяви, че си партнира със Samsung в създаването на мобилен телефон, който ще разполага с отличителния дизайн на B&O и с високо качество на изработка. Според изпълнителния директор на датската компания Торбен Сьоренсен съвместната работа ще започне с един модел, като евентуално след това ще го последват други. Вероятно телефонът ще включва базови комуникационни възможности (GSM), а продажбите му ще стартират в края на годината в 17 европейски страни, като апаратът ще се предлага в магазините на B&O и oт избрани партньори на Samsung.
Между другото в някои от телефоните на корейците ще се ползват висококачествени говорители на Bang & Olufsen, разработени по технологията ICEpower.

Уточняваме, че устройството на снимката е BeoCom 2, един от актуалните настолни телефони на B&O, а не модела разработван със Samsung.

 • и цена която не всеки може да си позволи... ;] ebati pra4kata..na ni6to ne prili4a 8800 po si zaslujava
  DefaultUser
 • А ето го и самия телефон.В продажба от края на ноември на цена от 1000 евро. http://mobile-review.com/review/samsung-e910-serene.shtml
  Леонард
 • Да... по принцип Bang & Olufsen винаги са се отличавали със безкомпромисно качество и уникален дизайн Да пишеш за датчанина Торбен е все едно да кажеш "президентът на България Георги" Аре постарайте се малко повече и му изровете и фамилното име, ако обичате:-)
  DefaultUser
 • Да... по принцип Bang & Olufsen винаги са се отличавали със безкомпромисно качество и уникален дизайн и цена която не всеки може да си позволи... ;]
  DefaultUser