Българска песен в Top 100 на Walkman

Българска песен в Top 100 на Walkman
На 28 септември станаха известни класираните песни в инициативата на Sony Ericsson за определяне на 100-те най-любими изпълнения на потребителите, стартирана по случай търговската премиера на първия Walkman телефон W800 (писахме за нея при стартирането й). Приятно се изненадахме, че под номер 40 е песента "Камино" на Лили Иванова. Несъмнено това е признание за качествата на изпълнението, тъй като класацията е определена от гласовете на близо 700 000 души от 66 страни в целия свят. Ето как изглежда и първата десетка:

1. We Are The Champions - Queen
2. Toxic - Britney Spears
3. Billie Jean - Michael Jackson
4. Hotel California - The Eagles
5. La Tortura - Shakira
6. Smells Like Teen Spirit - Nirvana
7. Yesterday - The Beatles
8. One - U2
9. Imagine - John Lennon
10. Sultans of Swing - Dire Straits

http://www.walkmanphones100.com/index.htm

 • Ами Камино звучи добре на всякакъв носител, а колкото до плащането не я бъркай със Слави Трифонов. За плащането се пошегувах, но не съм фен на Лили и затова написах тия неща. Иначе пак добре, че сме вкарали 1 песен и там:))
  DefaultUser
 • На мен това ми се струва невъзможно - баба Лили на 40 позиция-хаха:))) Че има ли някой да е гласувал за нея. Сигурно си е платила за да я поставят там. А и тази песен как ли би звучала на телефона... хихи Ами Камино звучи добре на всякакъв носител, а колкото до плащането не я бъркай със Слави Трифонов.
  DefaultUser
 • shto ne slojiha i nqkoq pesen na gloriq ili anelia На мен това ми се струва невъзможно - баба Лили на 40 позиция-хаха:))) Че има ли някой да е гласувал за нея. Сигурно си е платила за да я поставят там. А и тази песен как ли би звучала на телефона... хихи
  DefaultUser
 • Добре, че не беше българска класация, че Лили нямаше да може да се класира и в стотицата сред такива \"величия\" като Руши, Каризма, Део, Слави, Нина Николина и т. н. shto ne slojiha i nqkoq pesen na gloriq ili anelia
  DefaultUser