Българска премиера на BenQ-Siemens M81

Българска премиера на BenQ-Siemens M81
Днес в село Железница се състоя официалната българска премиера на новия прахо- и удароустойчив телефон BenQ-Siemens M81. Устройството вече се продава в магазинната мрежа на Germanos. Оказа се, че мястото на представянето не е избрано случайно, тъй като освен Васил Симов, Key Account Manager в BenQ Mobile България, и г-жа Стефана Здравкова, управител на компанията, на презентацията присъстваше и д-р Светослав Дойчинов - организатор на най-голямото off-road рали състезание в България - "Ком - Емине Трофи". Благодарение на съдействието му, представителите на медиите успяха да изпробват и екстремно возене с off-road джип Mercedes G.
За BenQ-Siemens M81 вече писахме при официалния анонс на телефона, но ще припомним накратко техническите му характеристики. Трибандовото устройство поддържа EDGE и както предшествениците си разполага с корпус, изработен от комбинация от пластмаса и гума, която го предпазва от удари или прах. Покритието на TFT дисплея (262144 цвята, 132 х 176 пиксела) е специално и до известна степен предотвратява надраскването му. 1.3МР камера също е защитена с предпазен капак. Останалата част от спецификацията на M81 включва 27MB вградена памет, слот за RS-MMC карта, Bluetooth с A2DP, съвместимост с USB 2.0, mp3 плеър, видеозапис, LED светкавица, дублираща фенерче, и батерия с капацитет 820 mAh. Размерите на телефона, засега предлаган в цветови вариант "графитено черно", са 105,3 x 47.5 x 18.4 мм при тегло 96 грама.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • да питам ако някои знае гредах че М81 и S75 са абсулютно заменими като панели тоест мога да си сложа панела от S75 на М81.дали е така.и кажете моля как да си намеря и сложа рамки за снимките в телефона
    maxsim
  • цената е доста добра , но не съм сигурен в качеството на функциите му смисък тайъв мп3-то дали е на ниво , а не просто да се каже че има
    vihrogon
  • ne znam za M81 ama E71 TREPE Ot Sekude;)))))))BS Fo' Eva;)))))
    HTOWN
  • hubav e tova e:)
    cubinkata
  • В последният каталог пише,че с карта е 329 лв.,а без-379 лв.Изглежда са го променили и може да е спаднала малко цената без карта.
    Леонард