Българска премиера на Siemens SL75

Българското представителство на BenQ Mobile спретна оригинално представяне на елегантния Siemens SL75, като го съчета с дегустация на избрани вина на Винарска изба "Todoroff". Телефонът се продава в търговската мрежа на "M-Tel", както и в MobileShop и разполага с новата технология Services over Air (S.O.A.), позволяваща дистанционното актуализиране на софтуера на устройството. Останалите технически характеристики на трибандовия Siemens SL75 включват 1.3МР камера, 58MВ вградена памет, TFT дисплей с резолюция 132 x 176 пиксела (262К цвята), Bluetooth, MP3 плеър и диктофон. Другата седмица се очаква и началото на продажбите у нас на специалната версия на SL75 брандирана с марката Escada.

 • Не ми харесва определено !
  Kaloian_angelov
 • Тия от SIMENS са най-добри в правенето на байпаси.Що не се развиват в тая посока?И Бил Гейтс да ги вземе ще си останат ДЪРВОДЕЛЦИ!
  HICHNELANDER
 • PONQKOGA KATO VIDQ SIEMENS ILI SAMO DA 4UQ ZA TAZI MARKA I SE PLA6A :) !!!SLABI SA VSE O6TE.DANO V BUDE6TE BENQ DA PROMENQT DOSTA NE6TA PO TQH!!!
  kras_de
 • Да точно...
  Nakatak_zick
 • Кое е добро ? Телефона ли ??? Съвсем не ;) По това йкоето пише в тестовете излиза,че SL75 е посредствен телефон с раздути амбиций ;)
  Ironman