Българската интерактивна книга-игра PRAELUDIUM получи продължение

Българската интерактивна книга-игра PRAELUDIUM получи продължение

Преди почти година писахме за българската интерактивна книга-игра PRAELUDIUM, която е дело на пловдивски семеен екип, създал през 2014 първата ескейп стая в града, но по-късно решил да се пробва в нов жанр – този на книгите предизвикателства. Ако вече сте завършили играта и очаквате следващата част, то сигурно ще се зарадвате, че още сега можете да изтеглите следващата серия, която се казва CODEX.

Приложението отново е достъпно напълно безплатно за Android и iOS, но вече осигурява почти два пъти повече време за игра. Както и преди при заявяване на жокери за загадките се показват рекламни клипове, което подпомага авторите, но най-добре е да направите това с опцията за еднократно заплащане на 4.99 лв., което активира и някои други екстри.

Според авторите в CODEX историята се заплита още повече и ще предложи на играчите специфични и интригуващи загадки, които ще допаднат на търсещите по-големи предизвикателства. От сайта става ясно, че е предвидена и трета част като финал на историята, която ще предложи още над 15 часа игра, така че ще можете да прекарате с любимите герои още много време.

Източник: Sealed Book Project