Българските потребители могат да плащат в Samsung Apps чрез SMS

Българските потребители могат да плащат в Samsung Apps чрез SMS
Samsung Electronics България обяви, че активира нов разплащателен метод чрез SMS при изтегляне на платени приложения от магазина Samsung Apps. От началото на април новият метод, алтернатива на досегашния начин за плащане чрез кредитна карта, вече е в действие за устройства с bada и Android. Разплащането с SMS е сигурно и лесно и са достатъчни само 2 кликвания за извършване на покупката. Преди изтеглянето да започне, потребителите трябва да посочат за активна SMS опцията в разплащателния прозорец. След изпълняването на тази стъпка те ще получат кратко съобщение, уведомяващо, че сумата ще бъде начислена към месечната сметка или приспадната от предплатения кредит.

  • Хмм... Samsung Apps. Сетили са се, че ако го кръстят Bada Store или Bada Market и продават приложения само за тяхната ОС нямат голям шанс да прокопсат. Все още смятам, че Samsung пилеят пари на вятъра с Bada. Ще се радвам да греша, защото за да пробиеш империята на Android и iOS, а много скоро и на WinPhone би било чудо или поне признак за отлична мобилна система. Но признавам, че доста се стараят (yes)
    Sage
  • За гугъла може но който е извадил толкос пари за айфон едва ли ще го сбъркат сметките:D
    fox_vt
  • Остава да се въведе този начин на плащане за Google play и iTunes Store. Сигурно много родители ще пропищят от високи сметки. :D
    Tsvetan24