Банери потвърждават, че Apple ще представи iOS 6 през следващата седмица

Банери потвърждават, че Apple ще представи iOS 6 през следващата седмица
В началото на следващата седмица в Сан Франциско започва традиционното събитие WWDC на Apple, на което очакваме разнообразни новини за продуктите на американската компания. Сред тях основно място ще заемат тези, свързани със следващата версия на мобилната платформа iOS. Благодарение на сайта 9to5 Mac вече се появиха снимки от мястото на провеждането на конференцията и те показват банери с името iOS 6, което подсказва, че премиерата на софтуера ще се състои в понеделник. Освен това се смята, че Apple ще анонсира и обновяване на линията си от компютри Mac.

http://9to5mac.com/2012/06/08/ios-6-related-banners-go-up-at-moscone-west-ahead-of-wwdc/

  • Добре си е така системата, поне фактите това сочат. Нека да е затворена и лесна за работа от масите, които да я поддържат. И нека да не се бавят много джейлбрейковете, които "оправят" нещата. (yes)
    osama11
  • Няма да добавят файлов мениджър. Една от причините да е плавна е точно заради липсата на елементарни неща. Всъщност очаквам от iOS6 да стане още по - трудна за разбиване и почти да е невъзможно разкодирането на телефоните. Очаквам да добавят NFC поддръжка и това да бъде представена като невероятна "екстра". Също така поддръжка на по - бърз hspa модем или направо поддръжка на lte.
    vladovn
  • Дано с този ъпдейт направят iOS малко по-отворена и разчупена. Липсват елементарни функции като файлов мениджър, а иначе е най-стабилната и плавна мобилна ОС.
    TheNextOne