Battery Notch Indicator е универсално приложение за смартфоните с изрязан дисплей

Battery Notch Indicator е универсално приложение за смартфоните с изрязан дисплей

След като първоначално се появиха за Galaxy S10 и S10+, индикаторите за нивото на батерията, използващи прорезите и отворите в екрана на телефоните, започнаха да добиват все по-голяма популярност. Въпреки това все още е трудно да откриете подходящо решение за разнообразните типове прорези. Ново приложение, разработено от един от старши членовете на XDA Developers, обещава да се справи с това. Battery Notch Indicator е съвместимо с устройства с Android 8.0 и по-нови версии на операционната система.

Поддържа различен по вид прорези – широки, капковидни и др., като можете да регулирате размера и разположението на индикатора, така че да пасва идеално за конкретния модел. Програмата изисква достъп до определени ресурси и възможности на телефона, но не е необходимо устройството да е с наличен Root достъп. Изпробвахме решението за Huawei P30 Pro и то работи, както е описано, но в даден момент се появява грешка, която е доста досадна и излиза на цял екран при отключване на смартфона. Надяваме се този проблем да бъде отстранен скоро.

Източник: XDA Developers

Оферти на деня

  • Грешката е, че му трябва достъп до adb secure settings. В developer options e. След това се потвърждава на компютъра, свързан с телефона( трябва да има инсталиран adb platform tools на компютъра и да е свързан. Пуска се през power shell (shift и десен бутон в adb папката))
    tzincbg