Belkin представи нови клавиатури iPad Air

Belkin представи нови клавиатури iPad Air
Както обикновено, производителите на аксесоари за мобилни устройства също се готвят за премиерата на нови продукти на Apple. Belkin дори успяха да изпреварят събитията и публикуваха информация за две нови клавиатури за iPad Air. Разбира се, от компанията не съобщават, че те са съвместими с очаквания нов модел, тъй като те ще работят и с настоящата версия на таблета.

Едната клавиатура QODE Slim Type разполага с предпазител за екрана на таблета, който се превръща в поставка и използва Bluetooth за връзка. Трябва да отбележим и различната подредба на клавишите, която според Belkin е по-удобна и позволява по-бързо писане. Потребителите няма да могат да избират измежду различни цветове, тъй като клавиатурата ще се продава само в черно. Цената й е 99,99 долара.

QODE Ultimate Pro пък разчита на алуминий като използвания в самолетостроенето и се предлага в светлосиво и тъмносиво. Тази клавиатура може да работи цяла година с една и съща батерия и също така е подсигурена с гумени уплътнения, които изолират клавиатурата от екрана на таблета. Този модел се включва и изключва автоматично и също служи и като калъф за таблета. Има и подсветка за клавишите с три различни степени на яркост. Цената на QODE Ultimate Pro е 149,99 долара.