Бета версията на Instagram вече е достъпна за всички с Windows 10 Mobile

Бета версията на Instagram вече е достъпна за всички с Windows 10 Mobile

От известно време бета версията на Instagram за Windows 10 Mobile съществуваше в Windows Store, но не всички потребители успяваха да я намерят при директно търсене, а вместо това трябваше да последват директна връзка, за да успеят да изтеглят приложението. Каква точно беше причината за това не е ясно, но вече не е необходимо да правите такова упражнение, защото приложението вече може да бъде открито при директно търсене в магазина. Този улеснен достъп за всеки ползващ Windows 10 Mobile на свой ред би трябвало да увеличи значително броя на нови потребители на Instagram, които идват от Windows Store.

Източник: Windows Store

 • С последния ъпдейт, приложението Instagram вече е официално и не е бета версия. Честито на ползващите го, най-накрая едно важно приложение (за някои) в магазина на windows с нормална поддръжка. :)
  Wallker
 • На мен повече би ми харесала липсата на приложение за тази малоумна услуга. :D
  muamamu1
 • Старото приложение за wp 8.1, което вечно стоеше бета версия е премахнато от магазина. Това е ново приложение и е универсално за Windows 10 с добра поддръжка. Скоро ще стане официално и няма да е бета, да се надяваме. :)
  Wallker
 • 6ТАГ е по-добра
  E_R_A_S_E_R