Безплатни данни, минути и дигитални услуги за всички клиенти на Telenor

Telenor също се включи към мерките за намаляване на разпространението на коронавируса в страната чрез своята кампания "Остани си вкъщи". Като част от нея компанията обяви и конкретни действия, които да помогнат на нейните клиенти да поддържат връзка със своите близки, да работят и да получават нужната информация.

Телекомът ще предостави на всички клиенти (абонати на договор, потребители на предплатени услуги и бизнес клиенти) пакет от 1000 минути за разговори с всички мрежи в България, който се активира чрез безплатен SMS с текст „1“ до кратък номер 1234. Всички могат да активират и пакет с 10 000 MB мобилен интернет през специалния банер в приложението MyTelenor. Двата пакета могат да се активират между 18 март и 18 април, имат валидност 30 дни от датата на активиране и могат да бъдат получени еднократно за този период.

Заедно с това всички клиенти на абонаментните планове на Telenor, включително бизнес клиентите на оператора, ще получат безплатно достъп за период от 30 дни до всички дигитални услуги, включително Deezer, HBO GO, Play Diema Xtra, Nickelodeon, BubaPlay, Bookmate и Капитал. Активирането им става през приложението MyTelenor, а след края на безплатния период услугите ще бъдат деактивирани автоматично.

Бизнес клиентите на компанията могат да се възползват и от безплатен пакет SMS, с който могат да изпращат съобщения до всички свои служители, включени в съответната група. Активацията на този пакет е възможна през бизнес портала на адрес https://business.telenor.bg/.

Магазините на оператора ще бъдат отворени днес при стриктно спазване на правилата за предотвратяване на разпространението на вируси, включително редовна дезинфекция и ограничения в броя на посетителите, намиращи се едновременно в магазина. Всички служители в магазините ще работят с ръкавици и предпазни маски. Ако е необходимо, обслужването на клиенти временно ще бъде преустановено за извършване на дезинфекция.

Telenor припомня, че много от услугите й са достъпни и в интернет и в приложението MyTelenor - можете да използвате тези канали за ограничаване на риска в условията на продължаващите епидемии от коронавирус и сезонен грип. За своите бизнес клиенти компанията предоставя различни приложения, които да осигурят непрекъсваемост на работа. Чрез тях могат да са в постоянна връзка чрез онлайн срещи с чат и видео и конферентни разговори с неограничен брой участници, както и да обменят документи онлайн.

 • Домашните телефони вече поне при Теленор и при А1 , са практически мобилни, които са закрепостени и към една клетка ! При А1 за 3 лв. има неограничени минути към всички, какво повече да подаряват ? 1000 минути към неограничените ? Никого не защищавам, защото всеки от операторите си има много трески за дялане !
  Боби13
 • За абонатите с домашни телефони няма минути,жалко за Теленор и за всички мобилни оператори!
  Диян
 • Т***н , минутите са с смс 1 към номер 1234.
  chefolino
 • Нещо не виждам да има минути в приложеието.

  Edit
  Сега видях, че се активира със SMS.
  r3tr0
 • На предплатената на майка ми дойде смс-при зареждане до днес с 15 лв-6 лв бонус.Възползвах се.
  zaboraboy
 • Изчезнал е заради проблемите с форума, като кликнеш на "отговор" под последния коментар излизат и изчезналите мнения назад.
  iWolff
 • Кой пост ти е изчезнал?
  Ванката
 • Аз му отговорих и постът ми изчезна :D
  monster789
 • Общо взето голяма част от тях пребивават във фейсбук по цял ден. .............. @Ванката,
  Щях да ти пиша отговор, но се отказах.
  Щом мнението ти се формира от в. Дума, дискусията е безмислена.
  npet
 • Не съм икономист, нито политик, а изказвам моята гледна точка на човек страничен наблюдател. Нали все още имаме свобода на словото и собствено мнение? Конституционно право е! Като човек работещ в сверата на услугите казвам, че при такова положение като сегашното и от мен няма нужда обществото. Обаче, аз съм работил и в строителството и имам занаят. Каквото и да става на улицата няма да остана. Имам събрани пари в банката за две години напред, които бяха предназначени за нов автомобил евентуално тази година, но шанс...

  Както и да е, да се върнем към основната тема. Безплатни данни, минути и дигитални услуги за всички клиенти на Теленор. Изяснихме си гледните точки по отклонението.👍
  Ванката
 • Толкова много глупости на едно място не бях чел последните няколко години.
  - защо някой ще плаща на някого, който по цял де "кисне" в социалните мрежи? Ти лично ако знаеш за такива фирми, сподели, и аз да отида там ;)
  - кои са тези фирми, които да наемат чужденци заради незаслужено високите заплати? Kой друг в частния сектор решава кой каква заплата заслужава, освен пазара?
  - ИТ хората ли са виновни за ниските заплати в медицинския сектор? напротив, ние сме хората, които най-много осигуровки, защото се осигуряваме на максималния праг
  - какво решение предлагаш? 90% данъци и осигуровки на ИТ сектора? :D


  Няма нужда от ЗЛОБА и ЗАВИСТ, всеки желаещ може да изкарва добри пари, стига да иска и да е компетентен ;)

  [url=https://duma.bg/nikoy-ne-yade-kompyutarni-programi-n208763]Никой не яде компютърни програми...[/url]
  monster789
 • Като затворят производството, и хората останат без работа и не се плащат данъци, [b]ще ги видим всички тия it-специалисти[/b], от къде ще получават огромните си заплати. Много злобен коментар! ИТ специалистите не сме не държавна хранилка, даже напротив - не искаме регулации и синдикати в този бранш, ние сме си добре така. В частния сектор пазарът решава кой колко заслужава в зависимост от добавената стойност, която предлага служителят.

  Един въпрос към не ИТ хора във форума: какво мислите, че работим по цял? Как си представяте нашата работа, сериозно ви питам, интересно ми е? :)
  Общо взето голяма част от тях пребивават във фейсбук по цял ден. Имам наблюдения понеже около мен повечето са такива. Не казвам, че всички са така, защото имам клиенти, които наистина работят и си заслужават парите. Дори те самите са ми казвали, какво правят голяма част от “работещите” им колеги или подчинени. Някои от тях дори наемат чужденци понеже нашите искат незаслужено големи заплати. Всеки втори става програмист, а в България няма медицински сестри. И как да има със заплати под 1000 лева? Точно тия които спасяват човешки животи мизерстват, за сметка на една камара киснещи по социалните мрежи. Коментарът ми въобще не е злобен, а се възмущавам от неправдата. И ще видиш, че имам право в думите си, когато затворят всичко навсякъде и хората останат без работа. Всички отрасли са свързани с производството и износа. България се крепи не само на производството, защото е нищожно, но и на всички тия, където бяха изгонени от страната си да робуват на чужденците. Това бяха свежи пари за нашата съсипана икономика. Сега и те ще се върнат и парите ще свършат. Много се отклонихме от темата, но нямаше как да подмина ТВОЯ злобен коментар. Явно и ти си хоум офис. :D Накрая ще остане само хоум, без офис. :P
  Ванката
 • Приложението си работи и вчера, и за мен е най-доброто, ставнено с другите 2 оператори ! Вечно недоволни, сега пък защо са пуснали 10 ГБ ? Не всички са на WiFi вкъщи, като говоря не за София и големите градове ! Те не единствено България ! Много ученици са на село и за дистанционното си обучение се нуждаят от доста мобилен интернет, а те не всички са на големи планове ! Сега пък и за плащанията ? Не става и не разбирам негативното отношение както към ИТ специалистите, така и към корпорациите относно благотворителността. Сега Виваком дал 500 таблета на МОН-ьо ! Предполагам се сещате какви са таблетите? Дори за учена дейност не стават ! А къде са в тази връзка за даренията Шиши и всичките останали мастити бг предприемачи ? А Дупетатите при тях благотворителност ? Те само взимат, а не дават....
  Боби13
 • Като затворят производството, и хората останат без работа и не се плащат данъци, [b]ще ги видим всички тия it-специалисти[/b], от къде ще получават огромните си заплати. Много злобен коментар! ИТ специалистите не сме не държавна хранилка, даже напротив - не искаме регулации и синдикати в този бранш, ние сме си добре така. В частния сектор пазарът решава кой колко заслужава в зависимост от добавената стойност, която предлага служителят.

  Един въпрос към не ИТ хора във форума: какво мислите, че работим по цял? Как си представяте нашата работа, сериозно ви питам, интересно ми е? :)
  monster789
 • Колкото и голяма да е компанията,всяка страна си е отделна бойна единица.В случая Telenor няма да получи кеш от централата,а се оправя сама.Така,че тезата за опрощаване на задълженията е несериозна.
  exgrigor
 • Пълна катастрофа е приложението на Теленор. Не може да се влезе в него! Явно толкова и могат да го поддържат
  mjoy383
 • Като съсипят бизнеса, ще видиш тогава колко хора ще си стоят вкъщи, и как ще се плащат сметки и кредити. Колко ли хора ще останат без работа? 75% от бизнеса в България е в сверата на услугите и 25% производство. Като затворят производството, и хората останат без работа и не се плащат данъци, ще ги видим всички тия it-специалисти, от къде ще получават огромните си заплати. Не, не съм разглезен и знам, че нищо не ми е даденост, но мобилните оператори всеки месец правят огромни печалби. Знам, че не са червен кръст, но могат да си позволят един месец предвид ситуацията, да опростят таксите на хората. Или поне 50% отстъпка от тях, колкото да не са на загуба и плащат заплатите на хората работещи при тях. Хоум офис. Ще видите един хоум офис, като мине месец без производство! :D Т.е. - големите фирми имат много пари и трябва малко да поработят за без. Хайде направо да станат благотворителни дружества.
  Банките трябва да опростят поне една вноска от заем, може и повече ...
  it-специалисти са пиявици - не произвеждат нищо, взимат големи заплати и само си клатят краката.

  Да си мисля ли, че големите фирми/капиталисти трябва да се вземе, а тия от услугите направо да ги хвърлим на кучетата :shock:
  Тази идеология бе популярна средата на миналия век. Не донесе нищо хубаво.
  npet
 • @Ванката, не съм искал лично да се обърна към теб, просто отговарям, понеже само ти водиш дискусията в тази посока. Но наистина някои хора започват да си мислят, че едва ли не този месец не трябва да си плащат сметките, което за мен е много нередно. От 3 дни си стоим вкъщи и вече си правим сметка как да сме на далавера от това. Такива хора не ги разбирам. Аз също този месец ще си платя всички сметки както обикновено на време, въпреки че може би на края на месеца няма да си получа заплатата в пълния размер, но не искам да бягам от отговорност за нещо, което не съм преставал да ползвам.
  iWolff
 • Много хора се очертава да не са си вкъщи, карантини и т.н. Според мен не са излиашни. Тоест, в повечето случаи са, но човек няма да разбере предварително и е хубаво да има в резерв.
  defierofodds
 • всички останали продължават да работят, техническите екипи работят. Не е ли малко нередно да искаш от хората, които продължават да работят въпреки ситуацията да ти опростят сметката... Аз не съм казал, че го искам от хората, които работят там, а от корпорацията за която работят. Притрябвали са му на някой минути или мегабайти при условие, че са си вкъщи. Всеки е с неограничени разговори, ако ли пък не тоя отсреща е със. Единствените, които направиха наистина нещо полезно в тази ситуация са от А1 подарявайки апарати за обдишване. Като не могат да опрощават сметките, поне да последват примера на А1, да направят нещо стойностно! Плюс това моите сметки си ги плащам още като излизат и не търся лично никаква изгода, понеже се обръщаш към мен в единствено число... Винаги съм мислил за хората първо, после за себе си! Затова негодувам.
  Ванката