Безплатни минути от "ГлоБул"

В нова промоция "ГлоБул" ще дава до 30 допълнителни минути за разговор на всички нови абонати от 6 юни до 30 юли 2005 г. Абонатите на договор ще получат допълнително 5 минути за разговор, новите абонати на програмата GloBul 10 ще получат 10 допълнителни минути за разговор към месечните си пакети, на GloBul 30 - 15, на GloBul 60 - 20, GloBul 120 - 25, а на GloBul 240 и GloBul 480 - по 30 минути. Промоцията е валидна при подписване на едногодишен договор с оператора. Новите клиенти на компанията ще получават този бонус всеки месец след подписването на договора в продължение на шест месеца. Неизразходваните допълнителни минути от промоцията ще се прехвърлят към следващия месец.

  • Не се лъжете, безплатни минути няма, нали човек си плаща абонамента, това реално са предплатени минути за разговори, при това съвсем не са евтини. Едната схема е да те зарибяват с абонамент и "безплатни" минути, а другата (която още не е изпробвана в България) е да ти позволяват да изговориш стойността на целия си абонамент.
    Мартин Христов
  • Mi da, trjabva da si smenja nomera za da mi dadat bonus. Minalata godina im napravih skandal za podobna sluchka i postignah svoeto, no tazi godina ako se iznervja po sashtija nachin shte mi doide mnogo.
    Andre N.B.
  • "Новите клиенти на компанията ще получават този бонус" A starite klienti kakvo? Shte duhat supata...
    Andre N.B.