Безплатни пакети за мобилен интернет от Telenor

Безплатни пакети за мобилен интернет от Telenor

Telenor се похвали, че през тази година е подобрила капацитета и качеството на мобилната си мрежа на 640 места във всички области на страната, а на 60 места е разширила покритието на 4G мрежата си. За първите девет месеца на годината общият трафик на мобилни данни през мрежата на телекома e нараснал с почти 26% на годишна база, а през 4G мрежата увеличението е с 44%. Нещо повече - над 85% от целия интернет трафик преминава през 4G. Към края на септември приблизително 11.3% от всички обаждания се осъществяват чрез технологията VoLTE.

По този повод стартира кампания, в която клиентите на Telenor ще получат безплатни пакети с МВ за мобилен интернет. Тя ще се проведе между 23 октомври и 30 ноември, а всеки ден от този период всички клиенти с абонаментни планове ще могат чрез кликване на банер в приложението MyTelenor да получат пакет с до 1000 МВ на максимална скорост. Пакетът е валиден за 24 часа и ще може да се използва в България и в роуминг в страните от Зона ЕС. Активирането на пакета е възможно само през мрежата на Telenor, а всеки клиент може да участва по веднъж на 24 часа.

Оферти на деня

  • Нещо повече - над 85% от целия интернет трафик преминава през 4G. Да прочетат внимателно хората, които хвалят А1, че има добра 3Г мрежа. То е смешно през 2019 г., всеки иска и ПОЛЗВА 4G мрежа!!
    Към края на септември приблизително 11.3% от всички обаждания се осъществяват чрез технологията VoLTE. А това е другата актуална технология. Броя на абонатите с VoLTE постоянно расте и вече има много модели от Xiaomi, Huawei и Самсунг, на които работи във България. Веднъж човек като свикне с кристалното качество на звука и мигновенното свързване с другият абонат през 4G мрежата, всичко друго му се струва архаично...
    Мilen