Безплатните игри в PS Plus за септември са много динамични

Безплатните игри в PS Plus за септември са много динамични

Sony обяви кои ще са безплатните игри в PS Plus за септември, които ще са достъпни за абонатите на услугата през следващата седмица. Двете заглавия обещават много екшън и със сигурност ще допаднат на почитателите на бързото действие - това са PlayerUnknown’s Battlegrounds и Street Fighter V. Двете игри нямат особена нужда от представяне, но все пак ето с няколко думи за какво става въпрос.

PlayerUnknown’s Battlegrounds до голяма степен стартира жанра на battle royale игрите, който в момента се радва на изключителна популярност. PUBG събира до 100 играчи, които се впускат в битка с различни оръжия в постоянно свиваща се игрова зона, а целта е накрая да остане един.

Street Fighter V е последното заглавие в легендарната fighting поредица на Capcom, в което ще можете да изпробвате бойните си умения с различни герои в локални и онлайн мултипеър битки. Абонатите на PS Plus ще получат оригиналното издание, а не новото Street Fighter V: Champion Edition.

Двете игри могат да се изтеглят от 1 септември до 5 октомври, а междувременно имате още няколко дни да изтеглите безплатните игри за август - Fall Guys: Ultimate Knockout и Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered.

Източник: PlayStation Blog