Ето и безплатните игри в PlayStation Plus за август

Ето и безплатните игри в PlayStation Plus за август

Sony обяви безплатните игри за абонатите на PlayStation Plus за август и двете заглавия не можеха да бъдат по-различни. Това са сериозната Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered и пъстрата Fall Guys: Ultimate Knockout.

Първата игра е самостоятелната кампания от Call of Duty: Modern Warfare 2 от 2009, която получи обновена графика за актуалната генерация игрови конзоли. Играта предлага подобрени текстури, анимации, HDR осветление и още много други за още по-ефектен изглед. Можете да я вземете безплатно между 28 юли и 31 август.

В същото време Fall Guys: Ultimate Knockout представлява нещо коренно различно. Тя предлага смешни мултиплеър предизвикателства с до 60 играчи, а основната цел е да оцелеете до самия край. Играта със сигурност ще ви осигури много часове на забавления и ще изпробва издръжливостта ви в забавни битки. Fall Guys: Ultimate Knockout може да се вземе безплатно между 4 август и 31 август. Премиерата на играта за всички платформи също е на 4 август, така че абонатите на PS Plus получават хубав бонус.

Sony подарява и безплатна тема по случай десетата годишнина на PlayStation Plus. Тя е налична за ограничен период от време и може да се заяви тук (за играчи от Европа и Азия) или тук (за Северна и Южна Америка). И за финал напомняне, че все още можете да изтеглите безплатните игри в PS Plus за юли. Това са NBA2K20, Lara Croft in Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration и Erica. Те са достъпни до 3 август.

Източник: PlayStation Blog

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция