Безплатните игри в PS Plus за юли са 3

Безплатните игри в PS Plus за юли са 3

Sony обяви безплатните игри в PlayStation Plus за юли, но този път компанията е подготвила изненада – вместо две ще можете да вземете три заглавия. Причината е достатъчно основателна – на 29 юни услугата PlayStation Plus става точно на 10. По този повод Sony обяви, че от 7 юли до 3 август ще са достъпни Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, NBA 2K20 и Erica.

 

NBA 2K няма нужда от представяне за феновете на спортните игри с фокус върху баскетбола. Приложението осигурява масивен отворен свят (Neighborhood), в който да се потопите, а освен това позволява да покажете най-добрите си умения с топката чрез обновената технология за движение със знакови стилове, подобрени контроли за стрелба, нова система за дрибъл и още.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration също е добре позната на феновете на Лара Крофт. Второто заглавие от новата трилогия ще ви позволи да разкриете древна мистерия и ще ви изправи срещу безскрупулната организация Trinity. В търсене на мощен артефакт ще попаднете на следа, която ще ви отведе в изгубения град Китеш, където ви чакат още тайни за разгадаване.

И за финал Sony ви е подготвила интерактивния филмов трилър Erica. В него попадате в ролята на младата Ерика, която е измъчвана от кошмари около съдбата на своя баща. Травматичните събития от детството се връщат на дневен ред с появата на нови улики и от вас зависи да разкриете истината за разрушителната трагедия. Всеки избор променя развитието на играта, а на разположение са множество финали.

Заедно с това по-късно тази седмица Sony ще пусне и специална тема, с която да отбележи десетия рожден ден на PS Plus. Тя ще е достъпна за ограничен период от време, така че не пропускайте да я изтеглите. Припомняме, че имате още няколко дни да изтеглите безплатните игри за юни – Call of Duty: WW2 и Star Wars Battlefront II.

Източник: PlayStation Blog

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция