Ето и другата безплатна игра в PS Plus за юни

Ето и другата безплатна игра в PS Plus за юни

По-рано тази седмица Sony представи първата от безплатните игри за абонатите на PlayStation Plus за юни и дори я пусна за изтегляне. Това беше необичаен ход, но вероятно беше свързан с щатския Ден в памет на загиналите във войните, който беше отбелязан понеделник. Както вече писахме, играта е Call of Duty: WWII, така че решението на компанията да я пусне, за да съвпадне с празника, не е никак изненадващо.

Междувременно Sony обяви и коя е следващата безплатна игра в PS Plus. Това е Star Wars Battlefront II, която ще ви пренесе в една далечна галактика и ще ви позволи да се включите в битки от три епохи във вселената на Star Wars на страната на бунтовниците или срещу тях. Ще можете да срещнете съдбата си като Люк Скайуокър върху Death Star II, да влезете в масивните конфликти от Clone Wars или да водите First Order като Кайло Рен.

Star Wars Battlefront II може да се изтегли от 2 юни, а както стана дума, Call of Duty: WWII вече е достъпна безплатно за абонатите. И двете игри ще са налични в PS Plus до 6 юли.

Не забравяйте, че имате още няколко дни да заявите безплатните игри за месец май - това са Cities: Skylines и Farming Simulator 19. Те могат да се изтеглят до 1 юни.

Източник: PlayStation Blog