BGmaps с приложение за Android

BGmaps с приложение за Android
BGmaps.com е популярна услуга, която осигурява подробни карти за почти цялата страна и информация за местоположението на различни полезни обекти. Отскоро сайтът позволява добавянето на информация от потребителите за всички 256 български града чрез функцията "МОЯТ ГРАД". Така всеки може да добавя полезни обекти и услуги в своя квартал или град, които ще бъдат видими за всички останали. Datecs, компанията, разработваща сайта, планира скоро да осигури възможност на търговците да публикуват рекламни съобщения към своите обекти, а общините партньори ще имат възможност да публикуват съобщения за планирани дейности или събития, важни за гражданите. Потребителите на свой ред ще могат лесно да изпращат сигнали за нередности или предложения до общинската администрация.

Заедно с това се появи и първото мобилно приложение на BGmaps.com, което е достъпно за телефони и таблети с Android. То е безплатно и предлага възможности за търсене на картата на България и освен това дава достъп до "МОЯТ ГРАД" плюс опция за изпращане на сигнали до общината и въвеждането на полезни обекти. Разбира се, приложението е в състояние да ви локализира, като използва GPS в телефона ви и ви помага да разберете кои са полезните обекти (заведения, банкомати, спирки, болници, училища, институции, офиси на компании и др.) в различни категории в близост до вас. BGmaps за Android изисква връзка с интернет, а за да пести трафик, запазва видeните карти върху SD картата на телефона. Ще трябва да си направите регистрация, като можете да използвате и акаунта си във Facebook.

Приложението можете да изтеглите от адрес:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.datecs.bgmaps

 • На телефона ползвам Google Maps, няма грешка. BG Maps за сега е по-добре развит по отношение на това, че улиците в по малките градове са вписани. Доста често ми се е случвало да не откривам адреси с Google Maps, но всичко с времето си.
  plam4oo
 • Още един глас за приложението. Бомба е!
  allIN
 • не разбирам с какво е по-добро от Google Maps?
  mchalakov
 • Отдавна,имаше нужда от подобно приложение. Само не ми допада ненужната регистрация, но не може всичко да е перфектно; )
  @PLAYLIFE
 • Приложението е супер добро, тествах го вчера още и мислех да пусна тема, но нямах време. Пет звезди за бетата, дано да го развият още повече. :)
  asenna5