Black Shark 2 Pro идва с чипсет Snapdragon 855 Plus

Black Shark 2 Pro идва с чипсет Snapdragon 855 Plus

Xiaomi представи в Китай новия си смартфон, предназначен за игри. Black Shark 2 Pro споделя голяма част от параметрите на анонсирания през март Black Shark 2, но носи и някои подобрения. Основното от тях е наличието на новия чипсет на Snapdragon 855 Plus в комбинация със следващо поколение технология за водно охлаждане. Налични са 12GB RAM, a вградената памет за файлове, която е с капацитет до 256GB, е от типа UFS 3.0.

Промяна има и в дизайна на гърба на смартфона, който предлага по-добър захват, а освен това са добавени и две RGB LED ленти. Подобрена е латентността на AMOLED дисплея от 43.5 на 34.7 милисекунди. В софтуерно отношение е налична нова версия на гейминг режима Black Space Dock 4.0. Компанията добавя и нови цветови разновидности с три Fantasy Edition варианта и още три, които са свързани с LNG Esports.

Компанията представи и два комплекта слушалки – за поставяне в ушите и такива, обхващащи цялото ухо. Продажбите на Black Shark 2 Pro в Китай започват на 2 август в сив и черен цвят. Цените са 2999 юана (435 долара) за варианта с 12GB RAM и 128GB памет за съхранение на файлове и 3999 юана (580 долара) за този с 12GB RAM и 256GB за файлове. Очаква се новият модел да бъде достъпен скоро и в някои региони извън страната.

Източник: XDA Developers

Оферти на деня