Брошура разкрива всичко за Samsung Galaxy S7 и S7 edge

Брошура разкрива всичко за Samsung Galaxy S7 и S7 edge

Броени часове преди официалното представяне на Samsung Galaxy S7 и S7 edge в интернет се появи испанска брошура, която разкрива всички детайли за тях. Информацията напълно отговаря на вече известното за устройствата – Galaxy S7 ще има 5,1”дисплей, а  Galaxy S7 edge ще заложи на 5,5” панел, като и двата ще са Super AMOLED с резолюция QHD. По отношение на дисплеите се споменава, че те ще са чувствителни на натиск, което също потвърждава по-ранните слухове. Другите детайли включват чипсет Snapdragon 820, 4GB RAM, вградена памет от 32GB, microSD слот и батерии с капацитет 3000mAh и 3600mAh.

Документът споменава водоустойчивост със сертифициране IP67 и пазарна премиера в Испания на 11 март. Цената на двата смартфона е съответно 700 и 800 евро, а в комплекта при покупка с план от испанската банка La Caixa влизат и очила за виртуална реалност. Междувременно в магазините на британския оператор Three вече започнаха да се появяват банери за телефоните, които обещават на направилите предварителни поръчки потребители да ги получат три дни по-рано в сравнение с конкурентите.

Източник: GSM Arena (1), (2)

 • Аз пак да си питам: щом имате такива прекрасни камери по телефоните си, не смятате ли, че се иска и малко умение, за да покажеш на какво е способна една камера? Мисля, че от един момент нататък е напълно ненужно да се говори за качество на камери, бързина и дисплеи. Както добре започва да си личи тази година, всеки иска да представи нещо уникално, с което да дръпне клиентите си. Най-после нещо различно излиза от борбата, а не безсмислени дисплеи и камери. И все още не мога да разбера с какво S7 се води уникален модел? С какво ще се бори срещу Note 5, S6, G5 и тепърва предстоящите модели? Xperia X Perf. сигурно ще може кажи-речи всичко, което може S7, но ще струва по-малко, най-вероятно. G5 пък предлага почисте интерфейс и интересна функционалност. Note 5 и S6 предлагат 95% от възможностите на S7, само че на много по-ниска цена вече.
  muamamu1
 • мдам и аз слушам само радио. голяма греда за тях че го махнаха ...
  solay
 • За такива като тебе, думи нямам... За престиж било :D Хората за престиж си купуват Ламборгини, 100 метрова яхта и т.н. Само хора от крайните квартали и малките села виждат престиж в телефон. За много хора камерата е едно от най-важните неща. Много добра причина за ъпгрейд. За други, нови функции които ще им улеснят работата и живота. Трети пък харесва новия дизайн на нещо. И пак само някой комплексар си взима последен модел САМО за да бъде с "най-новото". Без значение коя марка е. П.С: Не искам да те обиждам. Просто си избийте тоя начин на мислене. При положение, че няколко милиона ще имат тоя телефон. Едва ли ще показваш класа или заможност с него... :)
  sladyrko
 • Според мен всеки който има S6, може би и S5 е безсмислено да се дават излишно пари само и само за да имаш последния модел(както е с айфона, не е важно да се прави нещо ново в телефона, а да притежаваш с цел някакъв престиж последния модел).
  behroozwolf
 • [Quote]pressure sensitive display...това не беше ли излишна екстра?[/Quote] 100% е излишна... Просто доказват , че не е проблем да я има в телефоните им.
  nikolaiii
 • Най-разумното е да се изчака няколко месеца да падне цената и да се види , дали всичко е ок по хардуера. Аз ще направя така. Вероятно ще си го купя след май-юни ,а може и по-късно.
  nikolaiii
 • Самсунг ще представят днес много силни телефони. На практика премахват основните недостатъци на S6, слагат нов хардуер и фунции. За мен основното чудене е, до колко си заслужава покупката на S7, ако притежаваш S6. Тук в един номент се навиам много, че трябва да взема S7, в другия си казвам имам страхотен телефон, трябва ли да извадя една камара пари за подобрената му версия...
  board
 • pressure sensitive display...това не беше ли излишна екстра?:D
  alphaleader
 • (yes) това се казва Добър ъпдейт, Върнаха функциите от Galaxy S 5 + метала и стъкло от Galaxy S6. И надградиха с по - мощна батерия и новата функционалност с натиск на дисплея. Дано да са изпипани добре Новия Тъчвиз , че да работят плавно , както при айшитнята. Само малко ме смущава факта , че отново се връщат към процесор на конкурентите! Защо? След като си правят супер процесори??? Ако ме изкуши и на живо и се заслужава повече от сегашния ми телефон, бих си го взел. Но не знам кой от двата , дали извития дисплей или нормалния.(blush);)
  sеriozen
 • Аз редовно слушам FM радио през телефона и така ми харесва повече. Не ми точи мегабайти, а и батерията пада по-бавно отколкото ако съм през данни на оператора. Интернет само за световни радиостанции, за тези които са ми в обхват не ми трябва.
  Gosheto08
 • Еми правят си номерцата с които зарибяват клиенти, поне за 2 години без да правят иновации, защото и без това има паузи по отношение на нови идеи и технологиите за реализацията им. Миналата година заложиха на дизайна, а тази година отново добавят карта памет и водоустойчивоста, които са сякаш основните им изкушения за ъпгрейд от s6 към s7. Тарикати...
  nikolaiii
 • За какво ви е това радио, всичко вече е по интернет.
  Holon
 • Те и сега май си имат ФМ радио. Поне по ревютата в нета го има. Аз все пак имам високи очаквания. Но по-интересно ми е за Ноут 6 честно казано. Като ще даваш такава сума пари поне и бонус писалка да има :) Едит: Нямало радио, може би бъркам с Г4... Дано в тая версия го сложат.
  sladyrko
 • Накратко s7 е това, което трябваше да бъде s6 миналата година. Просто върнаха част от екстрите, които бяха махнали от s6, поради глупост или поради хитрост, защото ако ги имаше в стария модел сега щеше да искаме още екстри, а сега се радваме, че върнаха част от старите :), но и продажбите им не бяха добри обаче :). Сега мога да предвидя какъв ще е s8 - същото с малко по-добър процесор, сменяема батерия и FM радио :) :) :)
  kiko7772
 • Батерията не ми се вярва да му се сменя, но слот за карта и водоустойчивост ще имат.
  Holon
 • Че те цените кога не са били високи? С всеки модел постъпват все повече. А сега има и "плюсове" - водоустойчивост, слот за памет... Неща, които от Самсунг няма как да не калкулират в крайната цена. Вие защо мислите тези неща бяха извадени от S6 моделите? Нали тогава се бяха вслушали в мнението на клиентите си!А сега? Няма да се изненадам ако на следващия му се сменя и батерията.
  Gosheto08
 • Аз затова чакам да видя С7 С7 едж и да си взема някое Самсунче:) много съм им навит последната година(whistle) Просто дори и Ноут 4 си заслужава:)
  Holon
 • Добре шефе, както кажеш. Може и да няма + версии. За сега можем само да предполагаме, истинските резултати ще разберем към края на годината, или след нея. Поне едно е сигурно, тази година прехода от S6/edge/+ към s7/edge ще си струва повече, заради слота за картата памет и по-голямата батерия. Нищо чудно да видим доста високи цени.
  Wallker
 • Аха, за 0,1" да пускат нова нов телефон, няма как да стане. Ноут 6 да е 6", пак няма как да стане. 5.7" макс. Плюс модели не вярвам да има тая година. С 3-те флага ще покрият всички нужди. Сега остана най-важното: цените.
  sladyrko
 • Според мен тези модели ще имат plus версия. Ето моите очаквания за plus версията им: S7 plus - 5,2"/5,3" S7 edge plus - 5,7"/5,8" Note 6 - 6"
  Wallker